Agata i Łukasz 10.10.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzieki zakrzewianko... troche trudno sie nie przejmowac jak prawie nic nie idzie po naszej mysli ale trzeba jakos przezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 13.10.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 A jakie pokrycie dachu? dachówka? Może rzeczywiście te rolety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 13.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Głowa do góry!Styropian naprawdę to wyrówna bo potrafi czynić cuda!Z jednej strony dołożą większa place kleju na styropian a z drugiej doszlifują styropian i te cm zgubi sie bez problemu...Z pieniędzmi to chyba każdy ma problem chociaż może i znajdzie sie kilka wyjątków...Gdyby ludzie sie nie zadłużali to 85% domów by nie powstało.Najlepiej jest naprawdę dużo czytać i jeszcze racz czytać gazet budowlanych itp to pomaga.Ja zaczynałem na jesień, zima wszystko stało ośnieżone bez przykrytego dachu i pilo wodę ale od wiosny ostre wietrzenie...A u was będzie dach wiec wiec to co najważniejsze!a skomplikowany trochę jest i pewnie wyjdzie podobnie jak u mnie ehh.Wielospadowe, najładniejsze i najdroższe...I zasada jest jedna każdy następny majster ale to każdy, powie ci ze poprzedni spieprzył ci coś i zacznie wytykać palcami ze on teraz będzie to poprawiał a to kosztuje, zazwyczaj tego nie słuchaj, ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 15.10.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzieki kochani Dach bedziemy kryć gontem no i caly czas zastanawiamy sie nad tymi roletami zobaczymy jak to bedzie... A co do tego wykuszu to mamy zamiar powiedziec murarzowi ze jak nam tego nie poprawi to kasy nie dostanie... innego wyjscia nie mamy jak skuc te cm co wystaje ten rog bo okap dachu tak mamy zrobiony ze przy tej scianie wysunietej deska czolowa dotyka sciany wiec nawet styropian by tam nie wszrdl i musialaby byc ta sciana nie ocieplona. A okap tak jest zrobiny bo jak by byl dalej wysuniety to zachodzil by na okna, wiec nie ma wyjscia jak tylko kuc a od srodka domurowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 15.10.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Oj, to musi poprawić... . Tylko nie przejmujcie się za bardzo: UCHA DO GÓRY! pozdrawiam serdecznie jak tam decyzja w sprawie rolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 16.10.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzieki zakrzewianko a co do rolet to raz jestesmy za a raz przeciw bo to jednak jakis wiekszy koszt a dla nas kazdy grosz sie liczy tak ze wyjdzie chyba wszystko "w praniu" jak bedziemy zalatwiac okna, ale to dopiero wprzyszlym roku, dzieki za zainteresowanie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 25.10.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Witam!Nie przejmuj się tym co mówi sąsiad o okapie,on nie ma racji.U mnie okap ma 98 cm i jest bardzo dobrze.W pomieszczeniach jest bardzo dużo światła i wcale z wewnątrz nie widac okapu.Pozdrawiam i życzę mniej stresu związanego z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 26.10.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzieki fakt troche stresow mamy i nawet kominow nie wyciagniemy do zimy a przynajmniej jednego bo murarz leci sobie w "kulki" z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 28.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Cześć Agatko Co do okapu to się nie przejmuj. U mnie jest długi na metr i wygląda super. Co do moich okien to ich wymiary są 140x180. A co do odległości okien do okapu to jest to wysokość 3 pustaków czyli 24 cm x 3. Potem jest murłata na stropie. Więcej luzu kobitko, bo nie dożyjecie końca budowy ze stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 29.10.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Reniu masz racje mam nadzieje ze przyszly rok to beda juz same przyjemne rzeczy, a teraz troche juz odetchnelam z ulga bo wczoraj zakonczone zostaly kominy a troche sie balam ze nie beda Dzieki za odwiedzinki i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 30.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Agata i Łukasz o kosztach budowy to ja boję się pisać . Budżet u nas był mooocno przekroczony, bo co chwila coś lepszego (jak wiadomo lepsze jest wrogiem dobrego). Na pewno można bardzo utrzymać się w ryzach, ale to wymaga wielkiej dyscypliny. Prponuję sprządzić kosztorys i pomnożyć x 2 - to chyba będzie jakaś przybliżona kwota. pozdrawiam i gratuluję postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 03.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witam Agatko,wiem,że interesują Cię białe drzwi wejściowe,kiedyś na ten temat pisaliśmy,u mnie od dzisiaj takie drzwi już są,jestem bardzo ciekaw,czy one się Tobie podobają,bo moją bramę garażową to bardzo,ale to bardzo miło skomentowałaś.Bardzo miło pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 04.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Gratulujemy SSO To teraz już na spokojnie. Wszystko,co będziecie robić, zawsze będzie krokiem do przodu Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.12.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Życzy Olahttp://img155.imageshack.us/img155/2897/i3jojhv1ip7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 21.12.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku. http://images33.fotosik.pl/427/0af4a1aaebcae2eamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.12.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dużo MIŁOŚCI na każdy dzień... życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/oqdt1221536853m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 23.12.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele biją dzwonyprzyjmijcie życzenia pełne radości,a w Nowym Roku szczęścia, zdrowia i pomyślności. http://img383.imageshack.us/img383/1700/213we8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 23.12.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wesołych, szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia oraz wiele ciepła i miłości w Nowym Roku http://images32.fotosik.pl/423/16b787ec72dea78f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 24.12.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Dziękuje wszystkim za miłe życzenia Również wszystkiego co najlepsze Ciepłych i rodzinnych świąt Oby 2009 rok był lepszy od mijającego http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/523_2003-0771.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.12.2008 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Dla Ciebie i dla Twojej Rodziny... http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/mkfd1232103524q.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts