łosie 26.03.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 pozdrawiamy wszystkich czytających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Przepiękne miejsce pod budowę. Takiej ilości sosenek przy samym domu można pozazdrościć Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 26.03.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 trochę sosenek ucierpiało podczas budowy ale sporo zostało. i wciąż rosną nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przed Świętami przejeżdżałam tamtą trasą, piękna okolica. A sosenki będą rosły, i rosły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 witam, witam. Zaintrygowała mnie inna kolejność prac - fundamenty, ściany a potem zagęszczanie i chudziak. Sądząc po specjalnościach polecanych przez Was fachowców jestem na podobnym etapie zaawansowania budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 27.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Cudny domek :) Chyba Was nie dogonię ale kto wie hiih ..... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 27.03.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Pozdrawiam miłe łosie ja też we końcu się wzięłam za robotę , niedługo więźba (avatar nieaktualny), a na wizje podjadę jak najbardziej jak tylko rowerek wyjdzie z serwisowania i cieplej się zrobi, to moje trasy rowerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 27.03.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 WitajciePozdrawiam z Łosia piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 28.03.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 dziękujemy za pozdrowienia i my ślemy buziaki sąsiadom i oczywiście zapraszamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.03.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witam serdecznie Bardzo ładny domek, gratuluje już tego etapu budowy. Oczywiście przepiękna działeczka i widoczki....nie ma to ja rzucić okiem na coś zielonego pozdrawiam i życzę powodzenia na kolejne etapy budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Potwierdzam, sosenki się sieją jak chwasty, koło mnie też pełno, a jedna była przywalona łatami i kontrłatami, dziś po porządkach zostały poukładane i zdjęte a sosensce nic nie jest Kasa wiadomo dziś jest jutro nie ma, my mamy ból, bo robimy teraz murowane ścianki i zbraknie na dachówki itp. tak z 5 tysia z II transzy a było to na tym etapie nieplanowane.Mam nadzieję, ze ta pogoda w końcu się zdecyduje, bo chciałam Was rowerowo nawiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 12.04.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 chciałam Was rowerowo nawiedzić zapraszamy zbraknie na dachówki itp. tak z 5 tysia z II transzy nam juz zabrakło całego kredytu i bierzemy nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.04.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Brama bardzo ładna - ciekawe przetłoczenia na panelach. Sprawa kredytu - bolesna. My braliśmy po wybudowaniu stanu surowego otwartego. Namęczyłam się nad kosztorysem, ale o dziwo z grubsza wszystko się zgadza. Jedynie mam czasową obsuwę z gazem. Powodzenia,miłośniczka projektów z pracowni Bauherr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.04.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam serdecznie i pozdrawiam budujacych BAUHERR'a. My naszego juz postawilismy - co prawda DG11 - ale chetnie posledzimy Wasze postepy. Trzymamy kciuki za szybka przeprowadzke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka80 14.05.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witaj, piękny domek Ile wyniósł was dach - materiały plus robocizna będę wdzięczna za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 21.05.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 dach był robiony razem ze stropem drewnianym gont - 13 tys + 5 robocizna drewno (konstrukcyjne) 10 tys + tarcica na deskowanie ( dachu i stropu ) 4 tys + robocizna 17 tys powierzchnia dachu prawie 300 m2 brak rynien,podbitki... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 28.05.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 W sprawie drzwi wejściowych super pomysł - tylko ciężko do zrealizowania raz sie spotkałem z takim zamówieniem ihih szukaliśmy z kolega takich w starych kamienicach ( oczywiście były do renowacji ) a w zamian kupił im nowe stalowe z szybką hiih za ok 2000 zł może tak poszukacie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 30.06.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam! Ja też w kubie Bauherr'a. Budujemy dm 24 po małym liftingu , tzn, nieco rozdmuchnięty i wnetrza dostosowane do nas . Ale zaciekawiło mnie coś innego, mianowicie fundamenty 40 m3 betonu? Jakie dokładnie macie wymiary identyczne z projektem? Porównywałam rzuty, ale u mnie wiecej ścianek działowych, chociaż wymiary zewnętrzne podobne. Mój murarz powiedział, że u nas wejdzie 50 m3, ,więc mój to dopiero buuunkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 30.06.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Oj i jeszcze jedna ważna sprawa okna!! Jakie macie wymiary i czy to są plastiki? Bo podobnymi jestem zainteresowana. Drzwi tarasowe te tez proszę omówic szczegółowo, no i ceny kochani, ceny -zmora inwestora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.07.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Inwestorzy chyba na wakacjach ...czekamy na kolejne wpisy i fotki w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts