łosie 25.09.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Inwestorzy chyba na wakacjach niestety - na wakacjach byli jedynie bankowcy , bo nasza procedura kredytowa ciągnęła sie w nieskończoność...a ze funduszy brak to i robota stała ale czas juz powrocic do muratora - bo bank w koncu dal pozytywna odpowiedz, wiec teraz walka z czasem- jak tu sie wprowadzić przed zimą co do pytania o fundamenty- to są takie jak w pierwotnym projekcie,ścianki działowe trochę poprzestawiane, ale ilościowo nic sie nie zmieniło. Oj i jeszcze jedna ważna sprawa okna!! wszystkie okna i drzwi tarasowe to urzędowski (dębowe+ szprosy zdejmowane).cena za całość z montażem to 20 tys. wymiary zmieniliśmy trochę - bo te z projektu były droższe w urzędowskim,a jak sie dopasowało do ich wymiarów typowych - wychodziło taniej za większe okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 09.10.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kochana pani łosiu Co Was skłoniło do zmian projektowych stropu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 12.10.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 nie było żadnych zmian stropu- w projekcie jest strop drewniany i taki mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 14.10.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 łosie napisał: ...wszystkie okna i drzwi tarasowe to urzędowski (dębowe+ szprosy zdejmowane).cena za całość z montażem to 20 tys. wymiary zmieniliśmy trochę - bo te z projektu były droższe w urzędowskim,a jak sie dopasowało do ich wymiarów typowych - wychodziło taniej za większe okna Dzięki. Przeszklenia macie dość spore, dlatego pytałam jeszcze o wymiary , ale tak tez myślałam, że przed rozpoczęciem budowania zorientować się co oferują sprzedawcy w standardzie, bo jak się okazuje są one różne u wszystkich . Pozdrawiam i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 09.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 CHWAŁA za wybicie sie z tłumu domów-kurników w strone elegancko stonowanej bryły! Ten projekt tez rozpatruję, ale za lat dwa moze bedzie wiekszy wybór,nizsze ceny, milsi wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam pozwoliłam sobie również do Was zajrzeć ponieważ mam ogromny sentyment do tego projektu. Długo korespondowaliśmy z biurem Bauherr i już prawie kupiliśmy ten projekt ale okazał się o te kilka metrów za mały na nasze potrzeby ... ale na szczęście znaleźliśmy projekt, który po przeróbce jest bardzo podobny do dg10 Kibicuję i pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 30.12.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 jest cos takiego w tych projektach z bauherra , ze jak sie juz na nie trafi to nic innego sie nie podoba przynajmniej z nami tak było... pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 31.12.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Łosie, fajnie że finiszujecie. Trzymam kciuki za przeprowadzkę w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.03.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 gratuluje przeprowadzki.z niecirpliwoscia czekam na zdjecia.napiszcie jak sie sprawdza oczyszczalnia.pozdrawiam:)piekna dzialka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Gratulacje przeprowadzki, już prawie o Tobie zapomniałam bo nic nie udzielałaś się na forum. Może teraz zaczniesz ponownie i foty będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 16.03.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 w zasadzie dopiero od kilku dni mamy internet - dlatego nie mogłam sie za bardzo udzielać ale nadrobię zaległości no a poza tym mamy w domu tygodniową córeczkę - co ogranicza czas spędzony przy komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Och to usprawiedliwiona jesteś i wielkie gratulacje http://zwariowana.myfryzjerzy.pl/wp-content/uploads/2009/02/stopy-300x240.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 18.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Gratuluje bardzo!!!I dużo sił dla młodej Mamusi życzę!!!Czekamy na fotki wnętrz, pokoju dzidziusia oczywiście też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 21.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam, zajrzałam, oglądam sobie Wasz domek, bardzo fajny sama oglądam się za parterowym... i dg10 wydaje sie być fajnym pomysłem - tylko czy jest wystarczajaco duzy?? i jak się mieszka?? pisz koniecznie pisz! i nie wiem jak duzą macie działkę i jak ustawionąwzgledem stron swiata? nagle wszystko zaczęło byc potrzebne na wczoraj a u mnie zwykle mijają wieki przy podejmowaniu decyzji... a trzeba koniecznie wybrać drzwi wejściowe( temat rozgryzany przeze mnie juz od miesięcy) , oczyszczalnię ( to samo), kominek ( nie mam pojęcia!!!), kolor tynków!!! przeciez to praca na rok hahahaha chyba tak najlepiej ja równeiż jestem mało zdecydowana osoba i wszystko wybieram rok / dwa... w zasadzie dopiero od kilku dni mamy internet - dlatego nie mogłam sie za bardzo udzielać ale nadrobię zaległości no a poza tym mamy w domu tygodniową córeczkę - co ogranicza czas spędzony przy komputerze Gratulacje! Wszystkiego dobrego Dla Was, zdrowia zdrowia i wielu Radosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 09.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj! Macie ładny domek i kuchnię.Gratuluje przeprowadzki i córci.A i podobają mi się wstawki z cegły.My tez planujemy cegłe lub kamień elewacyjny w domku.Czekam na kolejne zdjęcia wnętrz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts