nastkab1 26.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam. Błagam pomóżcie.Zabrakło mi kilka sztuk paneli iskrząca brzoza.Nie mogę nigdzie zdobyć w pobliżu mojego miejsca zamieszkania(podkarpacie)gdyż zostały wycofane ze sprzedaży (to się nazywa mieć pecha !!!)Jedyny dostawca znajduje sie w okolicach Katowic.Na moją prośbę o dosłanie paczki paneli nie wykazał najmniejszej chęci. Proszę, może ktoś ma na zbyciu kilka sztuk tych nieszczęsnych paneli - chętnie odkupię - inaczej trzeba będzie rozebrać już ułożoną podłogę (okropna sprawa ( i kupić cos innego .Kochani poradźcie gdzie szukać tej brzozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkab1 08.04.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kochani poradźcie coś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.04.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Hmmm - wycieczka krajoznawcza w okolice huty katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts