onna 22.09.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 o... ale fajny ludzie to mają pomysły dla fanatyczki torebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.09.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no to druga wersja, ulepszona o tyle,że jest dostęp do całej sekcji bocznej naraz. Ale jednocześnie korzystać ze swoich szaf byśmy już nie mogli.... Na przedniej szynie są dwa skrzydła z lustrami, na tylnej 3. Środkowe słupki szafy to rzeczy wspólne. Części osobiste sa po bokach. No i jak lepiej?http://images26.fotosik.pl/278/6bfd52995282a784m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Cześć.To co pisały dziewczyny o górnych półkach to prawda. Przy takim umieszczeniu na samej górze półek nie bedziesz korzystać z tego miejsca. Poprostu się nie dostaniesz tak wysoko i głęboko. Lepiej daj obszerne wnęki jak ta jedna a z pozostałych półek zrezygnuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 a tak z innej beczki. Widzial kto może na żywo taką tapetę??? http://www.tapetender70er.de/gallery/images/709_gross.jpg bardzo mi sie spodobała u sprzedawcy, ale wolalabym wiedzieć jakie ma w rzeczywistości kolorki :/ Witaj ! Wpadłam przypadkiem, od razu na ostatnią stronkę i zachwyciło mnie to zdjęcie - zarówno tapeta jak i makaroniki - gdzie można taką kupić?? (tapetę) i czy ktoś wie gdzie można nabyć takie makaroniki?? Widziałam na żywca w salonie meblowym i wyglądają przepięknie Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 W Praktikerze i innych sklepach kupisz makaroniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 taaa w mojej dziurze niestety nie ma takich sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 W sieci poszukaj. Na Allegro są także. Sprawdzaj tylko, pytaj, czy sa gęste. Żeby się szmatkami nie okazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 23.09.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 witaj arcobaleno, milo,że do mnie wpadłaś wszystko można znaleźć w internecie, na sklep z tapetami podawałam namiar. http://www.magichome.com.pl/sklep/tapety/kolekcje_tapet Makarony sa też w OBI, ja kupowałam na allegro, ale jednak lepiej zobaczyć na żywo. Moje są takie jakby frędzelki od firanek, a prawdziwe makaroniki są takie okrągłe, śliskie i błyszczące.I trochę cięższe niż te co ja kupiłam. Ale moje wiszą w kuchni i tam się nadają. To zdjęcie to oczywiście tylko inspiracja a nie moje wnętrze.... Mayland, dzięki za uwagi, ja myślałam,że łatwiej mi będzie coś poukładać jak będą półki, w końcu to jest 70 cm ten pawlacz. Chciałam tam, trzymać pościel itp. Mówisz, żeby nie dawać? W tym samym pokoju mam jeszcze pawlacz 50 cm i tam nie będę dawać półek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.09.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 donoszę że kolejny krok milowy uczyniony - zamowiliśmy dziś szafę. Ma być na koniec października..Zostalo też zakupione lustro do przedpokoju i antyrama na plakat do kuchni., WYobrażacie sobnie jak bardzo sie kuchnia zmieniła??? Zupelnie inaczej to wygląda. I LEPIEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 24.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 donoszę że kolejny krok milowy uczyniony - zamowiliśmy dziś szafę. Ma być na koniec października.. Zostalo też zakupione lustro do przedpokoju i antyrama na plakat do kuchni., WYobrażacie sobnie jak bardzo sie kuchnia zmieniła??? Zupelnie inaczej to wygląda. I LEPIEJ! u mnie jakoś słabo z wyobraźnią, więc czekam na nowe zdjęcie kuchni z plakatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.09.2008 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 posprzątam i zrobie zdjęcie, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Otom jest......... teraz po tym co napisałaś u Toli będe Ci wpisywała cokolwiek, za każdym razem jak Cię będę nawiedzała....zatem jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 25.09.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Onna... ale masz pięknie w pokoiku... ta tapeta nadaje fajnego uroku i nawet krzesełko dopasowane stylowo bardzo Również jestem ciekawa plakatu w kuchni, gdzie zamawialiście? My też właśnie zastanawiamy się nad jakimś zdjęciem/plakatem, bo mamy w kuchni 'łysą' ścianę. Jestem ciekawa jak to u Ciebie teraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.09.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 hehe, no to wlaśnie. Futuro, już raz się tłumaczyłam,że to niestety nie mój pokoik i nawet nie moja tapeta :/ Ale miło że tak myśleliście Myślałam o takiej na drzwi przesuwne do szafy, ale chyba szkoda obklejać całkiem nowa szafę, a czy za jakiś czas to nadal będzie takie "na czasie" to nie wiem. Póki co tą tapetę wymyśliłam do przedpokoju - mam tam wnękę głębokości 30 cm, szeroka 140, wysoka jakieś 2m. Mam już kupioną tapetę taki rudy w barokowe wzory i ze złotym, ale jakoś mi się odwidziała (kobieta zmienną jest) Ta ze srebrem bardziej mi się podoba, ale jeszcze to przemyślę. Bo mam jeszcze jedną wnękę do zagospodarowania - w sypialni nad łóżkiem... Plakat zamawiałam na allegro ze sklepu eplakaty bodajże. Według mnie wygląda super - kuchnia była taka mdła, makarony czerwone trochę ją ożywiały ale ściana taka łysa. Teraz już nie jest łysa, i przy tych pluchach tak jakoś cieplej się zrobiło. Tylko że w Twoim dzienniku widziałam że raczej sie skłaniasz ku sepiom, a ja mam czerwone róże. Zastanawiam się jak to będzie wyglądać kiedy dojdzie jeszcze wisząca szafka, ale to już zobaczymy. Zawsze mogę plakat przewiesić do sypialni, tez będzie pięknie wyglądał. A zdjęcia już niedługo, tylko teraz odpoczywam po gotowaniu i obiadku i nie chce mi się sprzątać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.09.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ale ja pisałam dokładnie, zebyś patrzyła na opis Najprostrzy sposób na to by wszystkie elementy pasowły do szafy to uwzglednienie wymiarów półek. Wymiary półek są podane w opisie bardzo dokładne. Zasada jest taka, jak pasuje półka to będzie pasował kazdy inny element przewidziany do danego rodzaju szafy. Dlatego oprzyj się na wymiarach półek bo nie jest ważny wymiar zewnętrzny szafki w wymiar wewnętrzny. Szafki wykonane z grubych boków będa zawsze szersze ale powinny trzymać rozmiary wewnętrzne. Tutaj w opisie półek są podane dokładne ich wymiary i tych wymiarów nalezy sie trzymać. Szafa może być jedynie głębsza ale nie powinna być płytsza. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60121527 Szkoda, ze nie przeczytałas tam uwaznie. Ja dzisiaj montowałam u siebie dodatkowy kosz na bieliznę. Bez problemu, wszystko pasuje. Jeszcze dokupię jeden lub dwa takie kosze i szufladę na paski z przegrodami ale to może zaczekać więc pomalutku bedę uzupełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 I pokaż to zdjęcie kuchni z plakatem Sama jestem ciekawa jak to wygląda. I to nie prawda, ze nie zaglądamy Ja zagladam w wiele miejsc tylko... nie zawsze mam co napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.09.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 hmmm, no facet też nie zareagowal jak mówilam że kosze mają 50tki. Może on zalożył że to do szafki 50tki i będzie dobrze... Mam sie z nim jeszcze spotkać na mierzeniu pawlacza, i myślę, że produkcja szafy na 20 października jeszcze nie poszla więc z nim to dogadam. Dziei za realkcję, chyba jeszcze da sie sprawę wyjaśnić.A zdjęcie będzie, kuchnia mala, nie to co Wasze, więc ciekawa jestem Waszej opinii. teraz idziemy wieszać lustro w przedpokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 onna, skarbie, dałam ciała z tym wymiarem Wytłumaczyłam to u siebie w wątku. Nieumyślnie wprowadziłam w błąd, przebaczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.09.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 jestem cześć Tola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 26.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Onna, no widzisz, zamiast się głębiej wczytać, to ja od razu wypaliłam moja wina Będę zaglądać, bom ciekawa plakaciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts