OK 18.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dzień dobry, na podłogi robią 333 Nie dobierzesz Faktycznie nie widziałam płytek w tym formacie na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 18.05.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 no wlaśnie wiem że nie ma. Ale ta trama byłą 33,3 i tyak już wyliczyliśmy że może być... A jaka nam sie coś spodobalo innego to 30 chodzzi o to że w przestrzeni między listwami ma się "coś" zmieścić - kuchenka, szafka 70 lub okap.... i tak kombinujemy od nowa. 33,3 x 2 plus diwie listwy po 3 dawało jakiś 73 cm, uznaliśy że OK Ale 30 to już za mało, jeśłi chcemy okap 90 (ze szkłem mial być metalem by się mieścił w listwie - to zresztą bylo jeszcze do przemyślenia. choroba, na dodatek nie ma płytek w kolorze jasnym który nie będzie żółtawy.. A jak sa to cholernie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 A jakbyś dała 4 listwy po 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 18.05.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 w tym sęk, że to mial być wąski pasek. najbardziej by mi odpowiadałą podloga 35, takiej nie widzialaś????zastanawiam się tersaz nad gresem Damasco albo Arenisca, tylko że one są gładkie, bez mazów, nie wiem czy bybm to w kuchni wytrzymala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 18.05.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 http://www.galeriadom.pl/popup_add_image.php?imagesID=3063&products_id=4389przypomnialam sobie pierwsze płytki które wybrałam. tylko coś mi nie pasuje - to mialo być Opocznzo chyba że stargres to też ich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 18.05.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 sama sobie odpowiadam..... pojechaliśmy dziś do OBI rzucić okiem na plytki. WYnik jest taki,że mamy dylemacik i prosimy o rozstrzygnięcie damasco wanilia: czy Stargres rovigo: ten stargres taki bardziej maskujący i troszkę taki khakowaty, ale mi osobiście damasco się bardziej podoba. A jak Wam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Mam takie same odczucia: Opoczno ładniejsze, Stargres praktyczniejszy Ja bym brała Stargres, ale ja stronnicza jestem, bo sprzątać nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Zdjecia moga byc mylace, ale mi sie tez podobaja bardziej te pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 18.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Moim zdaniem z kuchni się tak często korzysta, że lepsze bardziej maskujące. Jak ktoś lubi błysk to można myć i codziennie, ale przy całkiem jasnych może to być konieczność, przy maskujących - da się żyć bez codziennego mycia i wyglądają ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Tu już nawet nie chodzi o to, czy myć codziennie, czy co 2, 3 czy 5 dni. Chodzi o to, że maskujące myjesz i zapominasz - niemaskujące trzeba jeszcze wypolerować i cackać się, żeby po tym myciu ślady nie zostały, bo wygląda jak nieumyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 18.05.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 osz kurcze, no, to mamy problem... jak wybiore ladniejsze będe kląć że niepraktyczne, jak wybiore praktyczne to będe żałować że mogły być ładniejsze a jak z ta listwą? To co znaleźliśmy w OBI to jakiś plastik z aluminium, nasza ma być sama brązowa, chyba żebyśmy zasZaleli i kupili taką stalową - nawet fajnie to wygląda.... wydaje mi sie że kolor lepszy ten wanilia.... no i do mebli może też kolorystycznie... te co zamawialiśmy wcześniej byy żółtawe trochę i jakoś przeżyłam trzeba po prostu kupić i już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Listwa mi się podoba Ale z tym klęciem to jeszcze może być tak, jak u mnie było. Płytki do kuchni też z łapanki, bo do końca prawie koncepcji nie miałam i w końcu znalazłam takie maziate. Niespecjalnie byłam do nich przekonana, a teraz się cieszę jak głupia, że mnie nie naszło na jakieś śliczniejsze Muszę naprawdę mocno uświnić tę podłogę, żeby cokolwiek na niej było widać - a te na ścianie myję w zasadzie tylko z przyzwyczajenia, bo plamy jeszcze na niej nie dostrzegłam żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 małż wziął to na siebie i zamowił stargres Jak mi sie będa kłócic z meblami to wezmę i kupię drugie za wlasne kieszonkowe dziś ruinantorzy poczynają sobie samopas, bo pracuję i nie wiem czy dam rade tam podjechać... To chyba pierwszy dzień kiedy będa calkiem sami... a na dodatek mają zrobić jakies poważniejsze rzeczy jak podwieszenie boilera, zabazpieczenie komina i równanie ścian... Trzymajcie kciuki za moje nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Trzymamy Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 dziń dobry:) Idę na badania, potem mam w ekspresowym tempie przygotowac materiały do pracy i aż do nocy w pracy. te 2 dni będą trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 To tym bardziej trzymam kciuki, żeby były jak najłatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 19.05.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 małż wziął to na siebie i zamowił stargres Jak mi sie będa kłócic z meblami to wezmę i kupię drugie za wlasne kieszonkowe Czy małż czytał naszą dyskusję i wybrał wersję praktyczną? Może się okaże, że będą bardzo dobrze pasować i zaoszczedzisz na kieszonkowym Powodzenia w pracy - skup się na pracy twórczej to choć na chwilę zapomnisz o remoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja też obstaję za drugimi, widzę po swojej kuchni (przy codziennym gotowaniu), że płytki są co chwilę do mycia. U mnie też tego nie widać, trzeba sie przyjrzeć na gładkich szmatka byłaby w ruchu pewnie na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 małżowi się tamte podobaly bardziej no i może być że sie przestraszyl że będzie musial zmywać tą podłogę, albo że nie będzie widać efektów sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts