OK 19.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Po raz kolejny muszę się zgodzić z Twoim mężem I nie martw się, jeszcze się będziesz cieszyć, że te a nie gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 no jak je zobaczę w duecie z meblami i będa pasować to sie uspokoję. Może faktycznie z tamtmi bardziej beżówymi byloby zbyt mdło, a ta zieleń przy meblach nie będzie wyglądała na zieleń bo to taki lekki odcień w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 no jak je zobaczę w duecie z meblami i będa pasować to sie uspokoję. Może faktycznie z tamtmi bardziej beżówymi byloby zbyt mdło, a ta zieleń przy meblach nie będzie wyglądała na zieleń bo to taki lekki odcień w sumie... Bedzie dobrze, zobaczysz. Zawsze mozna potem efekt doprawic dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dobrze będzie Jak zielone to bardzo dobrze, zielone ze wszystkim dobrze wygląda Chyba mam fioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 19.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Może troche złapią koloru od tych ciemnych elementów? Zobaczysz ze będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 19.05.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jak trzy naraz mówimy, że będzie dobrze, to nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 z całością napewno będzie grać, nie ma się co martwić na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jak trzy naraz mówimy, że będzie dobrze, to nie może być inaczej cztery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Aniu, pamiętasz jak pół roku temu nigdzie nie było zielonych płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 cztery i on plus pan budowniczy co ciągle powtarza "będzie pani zadowoloooona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 a zielone one nie sa tylko takie szarozielonkawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wszystko jedno - szarozielone też zielone Nie było nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 zielonych nie chce bo mi nia pasuje do fiolecików i lawendy Choć tak w sumie to ten poprzedniżółtaWY BEŻ JESZCZE MNIEJ PASOWAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 A lawendowe kwiatki to na czym rosną ? Taaaak, brawo, zgadła Pani Na szarozielonych łodyżkach A widziała Pani kiedyś, żeby kwiatek do łodyżki nie pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 no jest w tym jakaś logika to już teraz rozumiem skąd CI zieleń do wszystkiego pasuje... Ale wiesz,jak juz trzeci kolor dojdzie to nie zawsze pasuje... Jaka ja jestem ciekawa co sie tm w domku dzieje po dzisiejszym dniu ciekawe czy pamnowie posprzątali tym razem... no i czy ściany już są wszystkie cale.... I czy miejsce na drzwi rpzygotowane??? Może jeszcze tym tygodniuzaczną kafelki kląść??? Wannę ju możemy odebrać ale czeka sobie w sklepie bo miejsca szkoda w domu. Kompakt leży w piwnicy... Może boiler już wisi na swoim miejscu??? allle jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Będzie dobrze, będzie Pani zadowolooooona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 a czy ja Wam się chwalilam ,że małż w ferworze zamawiania wanny, baterii i rożnych takich zamóowił rónież parawan nawannowy? Mieliśy o tym pomyśleć ewentualnie jełsi kasy starczy, ale okazalo się że prsszy tym zzamówieniu nie będzie taki drogi to brał Myślałam,żeby sobie coś na tym szkle wytrawić, żeby nie bylo przez nie widać, ale ćwiczyć sobie mam na innym szkle (nopp takim od stołu) Zobacz6ymy, jak zacznie ładni =e wychoodzić to może się skusze na rękodzieło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 OOO To ja to muszę zobaczyć Nawet nie wiedziałam, że można to samemu zrobić A czym to się trawi, gadaj zaraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Akurat jesli chodzi o zielen to pasuje do fioletu na zasadzie kontrastu - sa to dwa przeciwlegle kolory (na osi kolorow) jak biel i czern. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 20.05.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 oj, nic nie pogadałam, wyobraźcie sobie,że zasnełam z klawiatura na brzuchu.... obudziłam się po 4tej i oczywiście już nic nie zrobiłąm. Dziś miałam malą inspekcję w domku, robotników zostawiląm na pastwę losu, nie wiem czy dam rade tam pojechac bo rano sprzątalam a teraz musze się wziąć za pracę :/ ... co do trawienia szkla sa takie specjalne preparaty i chcialam spróbowac właśnie, OK, to mógłby być pomysł na Twój stolik. Myślalam,że zrobiłabym podobny wzór jak na plytkach ale to musze oczywiście przećwiczyć. Jak nie to rozwiązaniem tymczasowym byłyby naklejone kwiatki - są takie folie co wyglądają jak mrożóne szkolo, mam nadzieję... Jakoś wolę parawan matowy niż przeźroczysty całkiem, no i kropelki mniej chyb a na nim widać.... a ambitnych planów myśle tez o odnowieniu drzwi - musiałabym zedrzeć całą farbę olejną białą która jest na nich i pomalować je na ciemnobrązowy kolor, taki jak reszta drzwi. no i wymienić szybki na matowe + jedna poprzeczka.... Już teraz wątpię czy będę miala siłę sie za to zabrać jak już skończe sprzątanie :/ Na razie ku[iliśmy preparat do usuwania farny, będziemy próbować na starych drzwiach jak działa i czy coś to warte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts