onna 29.05.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 deń dobry. Zasiadlam do pracy przy komputerze i tak zag;lądam... Strasznie mi się nie chce iść na budowę.. Rano zerwali płytki ze słupka i wanny - mieli poprawiać. Ja nie mam siły chodzić i im wytykać błędy. Wbrew pozorom ttorochę zbyt wrażliwa na to jestem.. Ale musze się zmóc i pójśc przynajmniej przed praca zobaczyc jak tam idzie....Ania przekopałam Twój wątek w poszukiwaniu zdjęć kuchni (przy okazji babskie pół forum wizualnie poznalam;) ) I jednak stwierdzam ż u mnie ciemne meble przytłoczą kuchnię. Twoja może jest mała ale otwarta na salon. U mnie niestety wagonik. kurcze coś klawiatura za mną nie nadąża. Ona pewnie jest na baterie bo bezprzewodowa -chyba muszę nowe kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.05.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 nikt mnie nie odwiedza, buuuuu... pozdrowienia dla podglądaczy, także tych wrażliwych na ortografię dzis niewiele sie dzialo poza poprawieniem tego co kiepsko zrobione. No i przybyło kilka plytek. Myślalam że to szybciej pójdzie, ale chyba panom zapal do roboty oslabł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 nikt mnie nie odwiedza, buuuuu... pozdrowienia dla podglądaczy, także tych wrażliwych na ortografię dzis niewiele sie dzialo poza poprawieniem tego co kiepsko zrobione. No i przybyło kilka plytek. Myślalam że to szybciej pójdzie, ale chyba panom zapal do roboty oslabł... Mnie sie juz zupelnie nie chce gadac po tym, co dzisiaj przezylam. Poczucie beznadziei totalnej mnie ogarnelo... Panami sie nie przejmuj. Czuja koniec roboty i kombinuja, co by tu jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 30.05.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 malgos, a co Tobie zrobili????Z tymi moimi panami to nie ma uzasadnienia, chyba żeby jakies wdrukowane sposoby zachowania. Może nie wiedzą że oan szef ma ze mna umowe na calość i wszystko co ma zrobić jest okreslone. Także materiały - i tak od nas wydoil wiecej na elektryka i gazownika. Ale to bylo usytalone,nie moge powiedziec. Tak więc, za każda pomylke placi on, bo musza dokupić materiału itd. Im powinno zależeć żeby zrobić szybko i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 malgos, a co Tobie zrobili???? Z tymi moimi panami to nie ma uzasadnienia, chyba żeby jakies wdrukowane sposoby zachowania. Może nie wiedzą że oan szef ma ze mna umowe na calość i wszystko co ma zrobić jest okreslone. Także materiały - i tak od nas wydoil wiecej na elektryka i gazownika. Ale to bylo usytalone,nie moge powiedziec. Tak więc, za każda pomylke placi on, bo musza dokupić materiału itd. Im powinno zależeć żeby zrobić szybko i dobrze. Nic mi nie zrobili, wlasnie o to chodzi. Facet od podlogi wyslal nas do Empiku, ze tam niby robote robil i mozna sobie obejrzec ta podloge, a tam... plytki. No i ten tynk, ktory chcemy zrobic w lazience to tez zupelnie inny produkt niz ten, ktory znamy ze Stanow. Chyba skonczy sie na wysylce kubla z Ameryki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.05.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 wszyscy Cię zaczną odwiedzać, poczekaj trochę Zawsze tak jest, że dopiero przy wykończenówce się odzywają głosy tłumu ja nic nie zauważyłam przy tych płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Hej, teraz to Ty nasz zaniedbujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
on_onnej 02.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Nie zaniedbujemy tylko nic sie nie dzieje...Tzn dużo sie dzieje tylko nic nie widać. Płytki przyrastaja w tempie 2 na dobę a szef wieczorem ściemnia żeby mu dawać rysunki plytek w kuchni bo oni jutro chcą kuchnie zrobić. No śmiech na sali, jak jutro skonczą plytki w lazience to bedzie święto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 A co, w karty graja jak w Misiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 02.06.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no nic a nic. A my mamy lataninę bo sobie o kredycie przypomnieliśmy samą porę :/Proszono mnie o jedno zdjęcie - spróbujcie znaleźć choć kilka szczegółów ktorymi różni się łazienka wczoraj od tej poprzedniej. Będzie trudno, ostrzegam... Dzis pozyczylam urzadzenie do nagrzewania i maz mial zabawe.Ponoc farba schodzi, moze i mi sie uda cos zdzialac. W tym tygodnie cos sie bedzie dziac.Jak wygladaly wasze plytki po cieciu??? BYly rowne czy p[oszczerbione??Bo ja cos mysle ze facet ma tepa maaszyne jakas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No czekaj, czekaj, na scianie kolo okna sa plytki! A Ty mowisz, ze nic nie robia? Syf robia, to jest wazne. Podloga fachowo wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no... Malgos się na tym zna w koncu to juz prawie fachura od podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no... Malgos się na tym zna w koncu to juz prawie fachura od podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onnas_friend 04.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam wszystkich, a szczególnie Ciebie Droga Onna. Zgodnie z życzenie zarejestrowałam się i będę Cię już teraz oficjalnie podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Patrzcie, patrzcie. To juz caly klan kibicujacych onnej sie zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No i toż to trzecia Onna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.06.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Tylko własciwej Onnej ostatnio brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
on_onnej 04.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Onna w pracy do nocki niestety Ale dzis już się trochę ruszyło więc będą jakieś relacje i zdjęcia comming soon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Onna w pracy do nocki niestety Ale dzis już się trochę ruszyło więc będą jakieś relacje i zdjęcia comming soon... No to czekamy na powrót Onnej i relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 tylko ciekawe czy dziś jeszcze zdąży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts