OK 13.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 o proszę. A ja myślalam,że druga bardziej taka neutralna... Nawet myslalam,żeby kupić jakąś kryształkowa i do niej abażur A, znalazlam łóżko.... Tego na szczęście nie musiałam na piechotę wgrywać przez fotosik, coś te zdjęcia z allegro nie chcą wchodzić bezpośrednio a łóżko mamy takie. Jeszcze nie zostało złożone.... http://www.magnat.biz.pl/foto/4c9e76adc580b3b4765f2fce59c1b586.jpg Łóżko super, bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.07.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 no siur.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Dobre łóżko to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.07.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 no ja mam nadzieję, że dobre, myślę tylko czy nie za niskie, ale strasznie mi się te grube nogi spodobaly Jak rozlożymy to się okaże tak naprawde co kupilismy. Jestem nawet gotowa je malować jeśli bedzie zbyt jasne Jak ja b ym na nim już poleżała, eeeeeech.... a materac mamy z Jyska, mam nadzieję że też sie sprawdzi w swojej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.07.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 aaaaaaa, obiecałam kiedys zdjecia po malowaniu - to juz mam widok na wszystkie okna (kaloryfery beda jeszcze malowane, w tym pokoju remontu prawie nie bylo dlatego tez nie sa wymienione ale takie zeliwne w sumie dobrze sie sprawdzaja... tylko jakoś głupio sa powieszone.... Zasłonię firanką... http://images28.fotosik.pl/247/79862d380f8bc92e.jpg a w tym kąciku pod oknem zamierzam postawić stół na 6 osób i rozkladany: http://images31.fotosik.pl/318/d5d32a98e5ed8c81.jpg podłoga będzie wszędzie ciemna, w sumie taka jasna tez pięknie wygląda ale po pokryciu czymkolwiek by sciemniała (no chyba że białym olejem...) więc wolę ciemną a to mniej więcej jak wygląda teraz pprzedpokój. Prawda że lampy powinny być nieco opuszczone??? są dwa wyjścia w suficie, na każde planuję jakieś 3 światelka http://images30.fotosik.pl/246/e2ab76ac7ca3a3ad.jpg a to stara futryna prawie przygotowana do malowania w większości małża robota http://images31.fotosik.pl/318/7ab4d65272bec465.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 13.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Bardzo fajne łóżko, na jaka szerokość się zdecydowaliście? Po co miałoby być wyższe? Chcesz tam coś trzymać? Chociaż... ja w naszej aktualnej ciasnocie wstawiłam pod łózko pojemniki Ikei z zapasową pościelą. Jak stoi to się mieści taki pojemnik, ale żeby wyciągnąć muszę męża wołać bo trzeba łóżko lekko podnieść w przyszłości mam nadzieję, ze nie bedę musiała nic tam upychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 13.07.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Kącik jadalniano-gościnny będzie bardzo przyjemny pod tymi dużymi oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.07.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ale masz śliczne mieszkanko onna! czuć klimacik -naprawdę! A to łóżko to gdzie dorwałaś? jaki to kolor? no i cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.07.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 dzięĸuję... Aż się zastanawiam jaki będzie klimacik z ciemną podloga... I z meblami - zawsze puste wygląda na większe... Do kącika gościnnego zapraszamy... już wkrótce, mam nadzieję A łóżko jest kupione przez allegro - to to: http://www.allegro.pl/item379872810_magnat_lozko_wiktoria_160x200_kolekcja_orzech.html więc bardzo niefdrogie jak widać. Ale wstrzymamy si z zachwytami adopóki go nie rozpakujemy i złożymy. Póki co widać że deski sa z sękami itd. Jak zlożymy to możemy obfotografować jeśli kogoś to interesuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 http://images28.fotosik.pl/247/79862d380f8bc92e.jpg strasznie fajny pokój....dużo dużych okien, dużo słońca, dużo przestrzeni....naprawdę bardzo fajnie.... a fotki łóżka chcemy koniecznie... witam na początku tygodnia....i od razu życzę miłego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.07.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 dzień obry. JA na troszkę do pracki a potem ide kibicować panom cykliniarzom (mam nadzieję że przyjdą....)milego dnia, na śnaaiadanko nie mam czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 14.07.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Też oglądałam to łóżko Jak rozłożycie i przetestujecie daj znać czy warto Fajna ta pierwsza lampka, którą wkleiłaś. Zastanawiam się tylko jak myć te wisiadełka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 a mnie bardziej lezy ta druga lampa... ale to dlatgo, ze jest mniej inwazyjna, pierwsza odrazu rzuci się w oko i przyćmi resztę ale łoże... ja bym już testowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Mi ta pierwsza - takie jak ta druga na żywo wyglądają dużo gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Mi ta pierwsza - takie jak ta druga na żywo wyglądają dużo gorzej na żywo się nie przyglądałam, bo to nie mój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.07.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 oczywiścei jak tylko zlożymy i wypróbujemy damy znać czy wytrzymałe Co do żyrandola to się waham - mi się ten z abażurem podobał, jeśłi chodzi o przytłoczenie to potrzebny tam jest jakiś akcent, bo szafa będzie jednolita z lustrami, łóżko proste, zaslonny fioletowe i coś takiego wyrózniająceego by pasowało, co nada charakter sypialni. W moim stylu tez nigdy nie mieścily się takie rzeczy jak kwiatki, błyskotki, atlasy i szyfony ;)itp, ale chyba kobicieję coraz bardziej i potrzebuję jakiegoś błysku, oczywiście bez przesady... Olga, a dlaczego w rzeczywistości one się gorzej prezentują... Ja bym go wybrala bo nadaje moim zdaniem taki bardziej intymny klimat niż ten świecznik z krysztalkami... a co do postępów to kicha i tyle.... Dziś przyszedł jeden pan pd parkietu polożyl kilka listewek,żeby uzupełnić dziurę i poszedl. bo mieli futrynkę przywieźć. Przywieźli i owszem, ale montować mają ponoć jutro (a kto to wie....) NO i jutro tez nici z olejowania bo przecież bedą łazić po podłogach ((( Już mi się nawet małż zalamuje. no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 wpadki jakieś muszą być, nie ma się co załamywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.07.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 tylko tych wpadek nam sie mnoży i mnoży ostatnio, już byśmy chcieli mieć wakacje.... Remont trwa od 6 mja, nie licząc przygotowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ty remontujesz całe mieszkanie, ja w tym czasie zaczęłam balkon i końca nie widać.. ciągle przestoje mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.07.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no to fakt. Ale cierpliwośc ta sama - chyba nam obu się wykańcza mimo wszystko mam nadziejęże już niedługo się wprowadzimy i odpocniemy po tych stresach i pracach. Póki co mam co robić, więc czasu nie marnuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts