onna 20.08.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 przeglądam te elementy z Ikea, ale są pewne problemy - same drzwi za niskie ( u mnie jest 2,80 i wszystko chciałam zabudować.... Same wnętrza, wydaje mi się że dużo miejsca się marnuje, wolę chyba tradycyjne półki z płyty, ewentualnie jakieś elementy dodatkowe bym tam mogła kupić. Już sobie wypatrzyłam torbę na pranie, akurat do naszej wnęki i na kółkach - wystarczy że mi firma zrobi i przymocuje drzwiczki )) Jakby się je dało skrócić to i dwie w pionie by sie zmieściły. Problem podstawowy, że najbliższa IKEE mam w Warszawie, a to jakieś 250 km stąd.... Za 3 lata ma być u nas, ale do tego czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 20.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 na biało to może Stolmenhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/range/10364/11467/ Lipowa Panienka ma z tego systemu garderobęhttp://forum.muratordom.pl/post2611353.htm?highlight=#2611353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 kobito, gdzie Ty mieszkasz?? a patrzyłaś na allegro, może tam coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 20.08.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 oj no mieszkam, tu mieszkam : 51o15' N 22o34' E Tą garderobę u LipowejPanienki widziałam, ładna ale otwarta.... I znów ten sam problem - wydaje mi sie że miejsce się marnuje... Allegro oglądam, nawet znalazłam tam fajną szafkę na buty do przedpokoju z siedziskiem, ale już się skończyła i nie widzę więcej Co Wam sie ubzdurało że biała ma być. Nie chcę białej... Nie po to ściany na ecru malowałam Ja to jestem świr jeśli chodzi o odcienie - wanilia za żółta, grusza za różowa, buk za mocny chyba, a dąb mleczny taki ciapkowaty Ale coś wymyślę, o ile pamiętam to nasz pan od mebli miał spory wybór MDFu kolorowego. Tylko czekać trzeba n apłytę ze dwa tygodnie. Ale w tym czasie mogliby wnętrze zrobić nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No wlasnie cala szafa z ikei to nie jest dobry pomysl jak ma sie niestandardowe wymiary, ale wyposazenie jest ok. Wszyscy, ktorzy na forum robili sami szafy, predzej czy pozniej jakies pierdolki z ikei w nich montowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 20.08.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no to jak za trzy lata stanie u nas ikea to sbie coś na pewno kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja tylko napisałam, że będę mieć biało, nic nie narzucam jeszcze pół roku temu mi się białe meble nie podobały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hej kobietki! w sprawie szaf się nie wypowiem, bo mi się takie zabudowy zupełnie nie podobają ... właśnie z tego względu w sypialni zrobiliśmy ściankę -i powstała garderoba (jak u olgi), ale w wersji mini -bo ma 1,20mX2,40m i do tego w większości pod skosami Ale jak już bym "musiała" mieć taką szafę -to zapewne 90% zajmowalyby lustra. Podobają mi się też takie "panele" z IKEI: http://www.ikea.com/PIAimages/46072_PE142727_S4.jpg http://www.ikea.com/PIAimages/0083704_PE217001_S3.JPG ale to raczej mało praktyczne, bo to tkanina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 20.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no to jak za trzy lata stanie u nas ikea to sbie coś na pewno kupię może namówimy kogoś z forum na założenie punktu wysyłkowego produktów z ikei - ta wysyłka, czy kurier i tak taniej wyjdzie, zwłaszcza, że ja mam jeszcze dalej do Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hehe, no właśnie, taki problem z Ikeą, że mają stałe wymiary Bym se była nabyła tę półkę u nich, tylko w ikei wyłącznie głębokość 50 czy 60 cm za jaką stówę komplet, ja potrzebuję 30, a to już kosztuje w Elfie ok. 600 W dooopie mam taki układ Nabyłam w Ikei mebelki dla dzieci i też mi pasi System Stolmen znam i bardzo sobie chwalę, do otwartych przestrzeni jest super. Miałam zrobione w starym mieszkaniu coś w rodzaju otwartej garderoby w sypialni i sprawdziło mi się rewelacyjne. Ale do zabudowy małych i zamkniętych garderób to faktycznie zbyt dużo miejsca zajmuje konstrukcja Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.08.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 No i cena troche duza jak na cos co sie zamknie za drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 21.08.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Kasia, mi też by bardziej odpowiadało zrobienie ścianki, ale za mało mam miejsca żeby za tą ścianką sie poruszać Jak na razie króluje opcja z jasnym MDF przedzielonym ciemnymi paskami. I dwa lustra umieszczone po bokach. Jeszcze się zastanawiam czy lepiej będzie te lustra dac z przodu czy z tylu (wtedy przednie panele mogłabym traktować jak ścianki, powiesić obrazek itp, ale to juz ekstremalny pomysł. Jak mi się znudzi MDF to tapetuję drwi i mam ścianę Musze się skontaktować z panem z firmy, le tyle tego mam że nie mogę się zebrać. Podejmowanie decyzji to moja słaba strona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.08.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 a dzień dobry:) Co tam dobrego na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Nuuuudzę się Jak ja to lubię A robota leży i czeka.... a ja se obok leżę i jej nie przeszkadzam A wczoraj byłyśmy z Nefer i Nitubagą u Maluszka i było suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.08.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 no, nie ma to jak mieszkać w sąsiedztwie... NAs dziś odwiedziła kolezanka z POznania, tez robiła remont tak,że oglądanie i obgadywanie na czasie jak najbardziej. Nie ma to jak przychodza goście - od razu przyspiesza mi praca -porządki robię błyskawicznie, choć takie pobieżne z lekka. ALe i tak lepiej wygląda niż przed porządkami Wczoraj zawisły nam pierwsze zmienione drzwi !!! Dziś malż kończy ścianke wreszcie, zafugujemy doklejone płytki i może wreszcie uda mi się fugi w podłogach doczyścić. Dzwoniłam wreszcie do pana od mebli, dużo pracy ponoć teraz mają więc przyjedzie dopiero w przyszłym tygodniu. Ale mogę mu wysłać jakie chcę szafki i zrobi wycenę do tego czasu... ufff. A to już praca sie zaczyna, od przyszlego tygodnia rozpęd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Brrr... jak se przypomnę, że w poniedziałek do roboty, to.... Wolę o tym nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.08.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 to nie myśl zaglądam tu od czasu do czasu, bo obiad trzeba zrobić. Małż się wziął za szlifowanie gładzi obok kuchni więc tylko co przemknąć mogę Olga, Ty sie do IKEI nie wybierasz z okazji urlopu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Tiaaa, wybieram się już drugi tydzień A co? Może się wreszcie zmobilizuję i pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.08.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 nie chcialabym Cię bardzo obarczać, ale tak mi się uroił taki wózko-pojemnik na pranie. Akurat się mieści do mojej wnęki, wtedy robilabym tylko drzwiczki, żeby panom bajońskich sum nie płacić Gdzies oon byl na pokazanej mi stronce z akcesoriami do garderoby... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79838586 o taki, Zastanawiam się czy warto, ale chyba dość funkcjonalne to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts