onna 10.09.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a tak z innej beczki. Widzial kto może na żywo taką tapetę???http://www.tapetender70er.de/gallery/images/709_gross.jpgbardzo mi sie spodobała u sprzedawcy, ale wolalabym wiedzieć jakie ma w rzeczywistości kolorki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 11.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ładna ta tapetka, i jednak ładne są makaroniki w oknie, jednak takie zakupię nie wiem kiedy, ale zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.09.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 hejka mogę zdjęcie tapety zakosić ? to juz będę miała dwie do porównania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.09.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no zakaszaj, ona mi się strasznie podoba. CIekawe czy coś z nia w końcu w planach wyjdzie... A jedn ą to już nawt nmmam w domu, wlaśćiwie mogłabym jej zrobić zdjęcie..podam adres do tapet to sobie coś innego może sprawdzisz;) http://www.magichome.com.pl/sklep/tapety/kolekcje_tapetcala masa ich tam jest, niektóre piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 mnie się też tapetka podoba, makaronik też niczego sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 No cudo!!!! właśnie o takiej sypialni marzę!!! Chociaż faktycznie dobrze by było na żywca ją zobaczyć -bo tu spory efekt światło robi http://www.tapetender70er.de/gallery/images/709_gross.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.09.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 sądząć opo przysloniętych oknach światla tam mało. JA rozmyślałam czy nie obkleić taką tapeta drzwi od szafy - sama jasna matowa jakoś mnie nie pociąga, ale nie wiem czy sie da już zmontowaną szafe tak obdarować... Co prawda w Indeco można zamowić szafę juz z tapetowaniem, ale ceny większe niż przy szkle nawet. To ja dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 myślę, że to dobry pomysł efekt będzie napewno fajny i tańszy niż w Indeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Swietne te tapety. Ja to bym sie tylko bala, ze zaczna sie odklejac od szafy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 czasami są takie okleiny, zamiast tapety.. byłoby trwalsze albo kropelka jak coś odejdzie... mi na wszystko pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No tak, tylko jak masz 5 metrow szafy to juz gorzej tak z kropelka biegac. Moze to jest OK, sie zastanawiam tylko, bo nie mam koncepcji na szafe. Chcialabym biala, ale nie wiem, czy taka normalna z plyty nie bedzie taka zbyt zwyczajna, albo wrecz nieladna. Biel bieli nierowna. A taka tapeta moze miec jakas fajna fakture, cos tam moze sie w niej "ruszac"... I znowu mam myslenice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 my będziemy dokupować w Ikea tą białą szafę z Pax Malm białą z lustrem... chyba , żeby nie było zbyt jednolicie tam jest kilka wersji tej szafy, na razie myślę o tej, chyba, że będzie córcia, to wtedy może będzie cała biała i jakieś naklejki na niej dziecięce w wróżkami czy czymś tam bo ta szafa po podziale pokoju zostanie w pokoju dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Te z IKEI biale sa w porzadku. Wlasnie nie wiem, czy te zamawiane tez sa takie, bo nigdy nie widzialam na zywca tych plyt. Tez bym zrobila na 5 skrzydel 2 lustra. Pomysl z tapeta moglby cos ciekawego wniesc, chociaz te co mi sie np. na tej stronie podobaja to tez tanie nie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bo ta szafa po podziale pokoju zostanie w pokoju dziecka jakim podziale ? ja znowu nic nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 no jak nie wiesz będziemy sypialnię dzielić na dwa pokoje, mówiłam Wam przecież ale to dopiero, jak już drugie dziecię będzie samodzielne i nie będzie się budzić w nocy. Czyli na następną jesień może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 no jak nie wiesz będziemy sypialnię dzielić na dwa pokoje, mówiłam Wam przecież ale to dopiero, jak już drugie dziecię będzie samodzielne i nie będzie się budzić w nocy. Czyli na następną jesień może a -no to już wiem! dobry pomysł -bo sypialnia jest spora, a dzieciaczki powinny mieć swoje pokoiki. a co do tapet, to ja upatrzyłam sobie w OBI takie tapety do sypialni -oczywiście wybiorę jeden wzór (sorry za jakość, ale foto z komórki): nr 1: http://images26.fotosik.pl/275/9645a28236474e57.jpg nr 2: http://images27.fotosik.pl/274/1a5d67754d02720d.jpg nr 3 (najbardziej mi się podoba): http://images47.fotosik.pl/10/6c34e0f6c39370ce.jpg tu nie widać dobrze kolorów -ale ona mają odcień "kawy z mlekiem" i delikatny połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Mamy wybierac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Mamy wybierac? NIE! już sama wybrałam (nr 3) -tylko pokazuję, że onna może sobie w OBi tapetki "pomacać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.09.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dzien dobry. Tu wszyscy juz pewnie po śniadanku więc na kawkę zapraszamhttp://blog.syrinxx.com/wp-content/uploads/senseo.jpg dyskusja będzie na temat tapet???Malgos, te płyty szafowe są rożne - generalnie takie jak do mebli kuchennych np. Są takie ze strukturką, jak do niedawna modne jakby foliowane, sa tez całkiem gładkie. Jakby to przykleić jeszcze przed montażem płyty w ramę to nie będzie odchodzić Oczywiście jak u mnie będzie skrzydło 90 cm to niestety muszą być dwa pasy tapety na jednym. mam tez inne pomysły na szafę, związane z naklejkami - sporo teraz tego a niektóre naprawdę ciekawe pomysły... kachna, dzięki, ja pglądalam w OBI tapetki, tą pierwszą nawet widzialam, ale szukam czegoś bardziej wyrazistego chyba. Znalazłam tam katalogi Raascha i w jednym, chyba kolekcja Gipsy byly wcale niedrogie a podobające mi się wzory. Malgos, a Ty jakich wzorków byś szukała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 dzień dobry, na kawkę przyszłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts