DarioAS 24.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 piękna lepiej z szafą, tak to było za pusto.. drogo Cię wyszła taka przyjemność? Myślimy za miesiąc robić u siebie, ale póki co to chcemy kupić gotową szafę, co oznacza, że napewno nie będzie do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.10.2008 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 no z tą pięknością to bym nie przesadzala Wygląda jak najzwyklejsza szafa z drzwiami suwanymi, tyle że nie jest koloru drewnianego a delikatnie wppada w beż (nie w róż jak pokazuje moj monitor) No i jest ogromna - na wysokość 275 chyba a szerokość 430. Trochę kosztowala (jeszcze nie rozliczona...), chociaz nie tak jak nam wyceniali w KOmandorze czy Indeco. Jak policzyłam sobie jakieś duże szafy, np z Jyska to wyszło że musiałabym dac prawie tyle samo za ten rozmiar ale nie ta wysokość. No i w środku wszystko tkak samo jak kupujesz dwie szafy.A u nas jeszcze sie okazało że podłoga od ściany robi się coraz niżej, trzeba bylo dopasować - nie wiem jak bym tu mogła postawić normalne szafy. Tak że jestem zadowolona. DO tego dorabiamy jeszcze zabudowę pawlacza naprzeciwko (widac na jednym ze zdjęć w lustrze fragment) i będzie taka sama, a w sklepie na pewno byśmy takiego kompletu nie dostali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.10.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Pewnie, że z szafą lepiej. Miejsce zostało bardzo dobrze wykorzystane. Ale, ale ... ja się przyznam bez bicia, że przy ogladaniu zdjęć szafy, co innego wpadło mi, po raz kolejny w oko. Powiem tylko, że to coś jest PRZEPIĘKNE i ja dawno temu się w tym zakochałam Zgadniesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onnas_friend 25.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 No "trochę" zabrała miejsca, ale sensownie. Pół domu tam wpakujesz Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Bardzo dziękuję za zdjecia szafy. U mnie bedzie podizął na 5 drzwi. Podoba mi sie Twoje rozmieszczenie luster i podział. Fajnie, że mogłam to u kogoś zobaczyć. Teraz mam już pogląd co i jak. Z czego są fronty? To mdf? Drewnopodobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 25.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Napewno duzoooo sie w niej zmiesci, a takie miejsce w domku jest niezbedne. U nas go brakuje, ale nie ma gdzie takiej szafy postawic bo skosy...pewnie by sie i dalo, ale pokoj pozostalby tylko waskim przejsciem. Wasza szafa jest bardzo ladna, dobrze, ze jest w jasnych kolorach, bo nie zmniejsza tak bardzo pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 25.10.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Fajna szafa! Czy zabrała miejsce ? - zabrała, bo musiała, ale na oko widać , że swobodnie da się przemieszczać. Ja też planuję tego typu szafę, ale ceny jakie usłyszałam póki co mnie sprowadziły na ziemię, na razie kończymy salon. a w sypialni stara meblościanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Onna -piękna ta szfa! a jaka pojemna naprawdę świetny wybór!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Szafa super. I taka wielka. Będziecie z niej zadowoleni jak już się do niej wniesiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.10.2008 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 no dziękujew imieniu szafy za tak entuzjastyczne przyjęcie Nelly ja sie domyślalam że chodzilo Ci o jedną z 4 rzeczy, w.in. o drzwi i coś mi się tak wydawało że już raz się nimi zachwycalaś. Jak znajd jakieś zdjęcia z procesu odnaiania drzwi to też wkleję - na tej stronie nie ma jeszcze zdjęć ;)A wiesz, ze myśłeliśmy o wstawieniu w nie jeszcze jednej poprzeczki - żeby je upodobnicdo tych po przeciwnej stronie korytarza (nowych) ? Tylko na razie mamy wazniejsze rzeczy, moze kiedys będzie zrealizowany. Mayland, to jest zwykla plyta, pewnie widzialas meble kuchenne wanilia? To jest taka sama struktura tylko kolor mniej żółty, taki delikatny beż. NIepodobny do drewna, choc na zdjęciach trochę tak wygląda (pod oknem stoi płyta drewnopodobna, ona jest przeznaczona na panel do pokoju). Docelowo szafa nie będzie taka jednolita, nie wiem tylko ktora z trzech koncepcji jej odmienienia zrealizuję najpierw.Ponieważ jest stałym elementem tego wnętrza to juz przy jej powstawaniu zadbałam,żeby mogla się zmieniać Lipowa Panienko, nie bardzo mogę uwierzyć, że w Waszym pięknym dużym domu sa zbyt wąskei pomieszczenia. może trzeba spojrzenia z boku,zeby znaleźc takie miejsce na szafę? A., jak milo że się odzywasz wreszcie Zapraszam do ogladania w realu malami, efilo, kachna - jesczze nie wprowadziliśmy się do szafy, ale juz widze że sporo w niej miejsca. Widzicie na zdjęciach odbicie przeciwleglej ściany? Tam jest półka betonowa i miejsce na pawlacz przez calą długośc pokoju i wysokość 50 cm - to dodatkowe miejsce na różne rzeczy. Nawet nie wiem czy mam tyle rzeczy, których nie tak często używam, ale jakoś zagospodarujemy tą przestrzeń. W tej szafie musimy pomieścić większość naszych rzeczy, bo ani w przedpokoju ani w dużym pokoju nie przewidujemy dużej szafy. idę spać - wróciliśy z wesela, korzystając że noco dluższa pobawiliśmy sie mimo niedzielnej pracy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dzień Dobry! To Ty w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 26.10.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dzień dobry. Jeszcze nie w pracy, ale owszem, praacuję dziś teraz w pracy mój małż siedzi. Ja sie dopiero wyspalam... i piję kawkę na obudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cześć Super szafsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 26.10.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Olga, gdzies Ty byla???? heh, muszę pr zywyknąc do tego widoku jak się budzę Jakjuz wszystko zabudujemy będzie tak śmiesznie pusto w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Nigdzie nie byłam Przywykniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 26.10.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 heh, nap ewno. Chcialam tylko powiedzieć że dawno Cię tu nie widziałam Ciekawe czy będziesz teraz miala czas na kończenie mieszkanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Czas to by się znalazł, tylko kasy brak totalny I to akurat się nie zmieni Bo nawet jak ruszę z jakim kredytem, to w nową skarbonkę będę pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 26.10.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 o tak myśłalam,ze teraz Twoje mebleki do renowacji będa musialy poczekać. U nas stół się suszy w garazu już kilka dni i niestety przy tej temperaturze ppwietrza to trwa dużo dłużej niż w lecie. Ale w domu nei chcialam smrodzić.Powoli i będzie wszsytko skończone. Nawet duży pokój postanowiliśy umeblować przynajmniej na jakiś czas, żeby wystarczylo bo powoli zapał remontowy mi mija. A jak już to odstawie to nie skońćze dlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 No "trochę" zabrała miejsca' date=' ale sensownie. Pół domu tam wpakujesz Mnie się podoba[/quote'] ciekawe czy macie na tyle rzeczy, żeby jaą zapełnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no niestety dziwnym trafem szafy zawsze okazują się za małe. nawet te największe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts