onna 03.11.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 spakowana? Ja trochę ślęczę nad budową stronki (moje nowe hobby ) Foty będą, choć wolę je dać jak już wszystko się ladnie zgra. Ale moze tak poglądowo... moge już teraz zdradzić, ze meble znaleźliśy niedrogie, tak akurat,żeby za jakiś czas je wymienić,jeśli się nie sprawdzą. kOlor jest OK, jakość taka sobie, jedne drzwiczki już poszly do reklamacji, przy okazji dokupiliśmy otwarty regal na książki, bo za przeszkolnymi drzwiami półki sa szklane i książek nie udźwigną. Jeszcze tylko jakaś stojąca lampa, dywan, fotele i wystarczy. Zauważylam,że nie zależy mi specjalnie na stanie posiadania - ot, żeby bylo i jakoś łądnie wszystko gralo - a firmy, marki to już sprawa podrzędna... Fotele najchętniej kupię w IKEi bo mi ten prosty klsztalt pasuje, chyba że sie zdecyduję na finki (wyższe moga lepiej w tym dużym pokoju pasować i może są trochę wygodniejsze? Aaa, nie podałam nazwy mebli - Meble Dąb, seria Nevada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a nad jaką stronką pracujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Onna! Buziolki za pomoc w odnalezieniu płytek, których szukałam trzy dni DZIĘKI !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.11.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzień Dobry przyszłam rzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 04.11.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzień dobry. Ja ju po śniadanku i kawce, kwiaty podlane, pranie wlączone, powoli ogarniam szaleństwo Plan jest taki,że codziennie rozpakowuję jedno pudło i sprawdzam co tez tam mamy Większośc do utylizacji pewnie będzie, a co sie da to posegreguję. Jak skończe w domu to zostanie jeszcze piwnica z róznymi skarbami - widać niepotrzebnymi skoro od roku tam leżą Podejrzewam że w przyszlym tygodniu będzie już pawlacz i część meblową mamy wreszcie z głowy. nelly, nie ma za co Myśłalam,że chodzilo o inne płytki ale zajrzalam do Ciebie i już wiem. Rzeczywiście o tych też myśłaląmale tyle ich jest że trudno sie połaopać. Choć mój mąż się śmieje,że teraz jak do kogoś pójde to mu potrafię powiedzieć jakie ma płytki tyle ich oglądałam Ania, stronka zupełnie niezwiązana z budowaniem, bynajmniej i nie moja. Mąz pomagal znajomym w aktualizacji więc chcąc sie co nieco nauczyć postanowilam go zastąpić. Znaczy uczę sie fachu webmastera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.11.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja za to szkolę się w obróbkach zdjęć zawsze lubiłam robić fotki, już parę koleżanek zaliczyło u mnie krótkie sesje.. ale teraz, jak się jeszcze takie foty ładnie obrobi, to dopiero jest radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 04.11.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 oj tak oj tak Aniu możesz mi wysłać na pw gdzie możńa znaleźć zaproszenia arcobaleno? Bo ja tez sama sobie robiłam ślubne zaproszenia i ciekawa jestem jakie są te jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.11.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.11.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Przyszłam się przywitać -bo mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 07.11.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a dobry wieczor....Ja niedawno wróciłam z pracy - też mnie nie było Jutro mamy wyjazd inie wiem czy zdążę wkleić zdjęcia, ciągle nie jest wszystko tak jak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jutro mamy wyjazd inie wiem czy zdążę wkleić zdjęcia, ciągle nie jest wszystko tak jak ma być dla nas może być tak jak jest, nawet jak nie jest tak, jak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekP 08.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jestem na etapie wykańczania domku i chyba też siebie ...Przydałby się fajny program do wizualizacji i mam prośbę do "onna", która używała na początku wątku programik do projektowania kuchni i wizualizacji.Mogę prosić o nazwę programu ? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekP 08.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jestem na etapie wykańczania domku i chyba też siebie ...Przydałby się fajny program do wizualizacji i mam prośbę do "onna", która używała na początku wątku programik do projektowania kuchni i wizualizacji.Mogę prosić o nazwę programu ? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jestem na etapie wykańczania domku i chyba też siebie ... Przydałby się fajny program do wizualizacji i mam prośbę do "onna", która używała na początku wątku programik do projektowania kuchni i wizualizacji. Mogę prosić o nazwę programu ? Dzięki. Nie wiem jakiego używała Onna - ale ja polecam Pro100 (99% forumowiczów go uzywa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 wyjazd nadal w toku?? Weekend we dwoje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 08.11.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 no na pewno we dwoje troche zamierzamy uszczknąć Ale też takie spóźnione odwiedzanie grobow rodzinnych. Pogoda troche sie poprawila, choć nadal zimno, brrrrrrr... zdjęcia będą po powrocie i jak już troche posprzątamy. Póki co zakupiliśy dywaniki do sypialni i do pokoju Coraz mniej rzeczy zostaje potrzebnych. KrzysiekP, nie pamiętam jaki to był program, chyba kuchnia byla robiona w innym a lazienka w innym. Mam go w komputerze, ale jestem poza domem przez dni kilka. Na pewno byl darmowy (albo testowy) i sciągalam go z internetu, z dobrych programów chyba. Obsluga trudna nie była, problem miałam tylko z płytkami w lazience i dlatego ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Gdzie są foty!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 może jeszcze nie wrócili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.11.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 wtedy jeszcze nie wrocili, ale teraz już Trochę się zmęczyliśmy,pospacerowaliśmy pojeździliśmy po Podkarpaciu. Po powrocie poszliśmy jeszcze na obiadek do knajpki i taka jestem ociężała, że tylko łóżeczko. musze sie pochwalić - po długiej przerwie przejechałam ponad 100 km samochodem Ale powiem tak- wyjazd i oderwanie na troszkę od domu przywróciły mi zapal do upiększania - tak więc ten ostatni etap jeszcze wytrzymam Już prawie wszystko mamy, teraz jeszcze trochę pokombinowania, pracy i już mamy wszystko. Myśłę że na Boże Narodzenie sie wyrobię a co tam u Was???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 a co tam u Was???? a pupa.. wykańczacz mnie wykańcza -bo albo nie przychodzi, albo przychodzi i nic nie robi, a teraz jak miał zacząć łazienkę (najważniejsza w całym domku) to się rozchorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts