Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

okuchnia! (i łazienka) - czyli kto kogo wykończy....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

kachna, wiem, bo u ciebie podczytuje troche ;)

meble do kuchni strasznie chce zobaczyc i wogole jak juz wszystko urzadzisz. My na razie wstepnie wybralismy siedzisko - naroznik z odsuwana pufa, ale nie ten co pokazywalam - ten rozklada sie jak starego typu wersalki i dlategio oparcie ma stabilne, siedzisko dosc twarde, takie zeby sie nia zapadalo, nie lezalam na nim ale jako legowisko ma sluzyc tylko dla okazyjnie sie zjawiajacych gosci. jeszcze mysle zanim pojedziemy zamowic, bo widzielismy to we fiolecie - ja chcialam jasny kolor no i nie wiem co zrobic - fiolet mi sie strasznie spodobal. ale na zmiiane dywanu i nowe tapetowanie (czerwien nie pasuje) chyba za wczesnie.... A wneka za lozkiem czeka na przyplyw natchnienia lub wlnego czasu. Jak sie szarpne to podjade do Obi, kupie puszeczke Once w kolorze fuksji (albo podobnej jednowarstwowej farby) i w godzine bede miala wneke zalatwiona. A potem bedzie mnie kusilo na machniecie tego perłowa lazura w szablon podobny jak tapeta. Wersja najbardziej prawdopodobna - do wakacji nic z tym nie zrobie :( mam troche innych spraw i problemow :(

• 3 weeks później...