nia 27.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mam pytanie. W granicy mojej działki rekreacyjnej sąsiad ma dom. Kilka lat temu sąsiad bez mojej zgody powiększył dom - dobudował piętro. Ponieważ widok był nie najciekawszy a nie chciałam procesować się z sąsiadem puściłam na ścianie domu sąsiada winobluszcz, który teraz zasłonił brzydką ścianę. Teraz sąsiad karze mi zdejmować pnącze bo niby wilgoć ma przez to w domu.Jakie są prawne możliwości - czy muszę to robić. Pnącze w końcu rośnie po mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.03.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Prawna możliwośc jest - powiedzieć sąsiadowi, że ten bluszcz rośnie na ścianie której nie ma więc de facto tego bluszczu też tam nie ma Jeżeli nie podoba mu się ten bluszcz, to może pozbyć się ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts