agateczka1987 27.03.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Na razie niewiele jest co komentować, ale miejmy nadzieję że mój dziennik budowy będzie sie rozrastał w zastraszającym tempie tak jak nasz dom. Zapraszam wszystkich chętnych do zamieszczania swoich uwag i spostrzeżeń, zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych. Jakoś to zniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.03.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Hej, Powodzenia w budowaniu My juz mieszkamy w naszej Magnolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 27.03.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Zazdroszczę.Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i na Boże Narodzenie 2009 będziemy już we własnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 07.04.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Czemu nikt nie komentuje mojego Dziennika? Pewnie były by tylko negatywne komentarze i nikt nie chce robić mi przykrości zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 07.04.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Komentujemy czekamy aż zamieścić nowe foty jak beton odjedzie Fajny domek Życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 11.04.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Zapraszam ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 17.04.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka115a 17.04.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Super foteczki i bardz zazdroszczę widoku budowy :0 my może w lipcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 17.04.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hej. Dzięki. Wiem co czujesz bo ja przechodziłam to samo przez ok 2 lata, bo gdzieś 2 lata temu postanowiliśmy, żezbudujemy sobue dom. Non stop przesiadywałam na Muratorze i przegłądałam Dzienniki Budowy innych użytkowników i zastanawiałam się kiedy ja będę mogła pochwalić się swoim domem. Ale czas szybko leci. Zobaczysz, juz niedługo ja będę przeglądać i komentować Twój Dziennik. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka115a 21.04.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Dzięki mam nadzieję że już niedługo i ja się będę chwalić Z tego co wyczytałam to dziś miała powstwać parter oczywiście czekam na fotki Macie ładny projekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 22.04.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam budowniczych Fajnie, że już się zaczęło - bo ja ciągle też czekam na ta chwilę , kiedy u nas się zacznie coś dziać... Trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie tym bardziej, że jesteście z regionu bliskiego moich rodzinnych stron.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 22.04.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam wszystkich i dziekuję za komentarze. Dziś zaczęli murować parter. Zdjęcia wieczorem. Bo-war a ty skąd pochodzisz? Kiedy zaczynacie budowę? Ania a u Was już coś ruszyło? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka115a 24.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Hej Agatka u nas nie pierwszysch prac można sie spodziewać w lipcu ;/ Patrzę robicie na klej my wolaliśmy zaprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka115a 29.04.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Hej no sliczne po prostu śliczne zdjęcia ))) nie mogę się doczekać kiedy u mnie tak będzie ((( Widzę masz kominy z cegły, mój bob namawia mnie na te nowe systemowe kominy mówi że są dużo lepsze ja osobiście się troche boję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 29.04.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam i dziękuję za komentarz.Kominy są z cegły bo nasz majster mówi że nie ma to jak stare, sprawdzone sposoby,a zresztą cegłę już mieliśmy z rozbiórki poprzedniego domu więc i koszt kominów wyjdzie mniejszy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka115a 30.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 No właśnie a mój majster mówi że te gotowe sa lepsze (( a ja właśnie chyba uważam tak jak wasz majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabryjella 02.05.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witam. Nareszcie jakaś "bratnia dusza" budująca Magnolie. My tez je budujemy tylko, że z garażem jednostanowiskowym. Mamy małą działkę i mama, bo to w zasadzie dom moich rodziców, a ja to na przyczepkę, bo jeżeli nic się nie zmieni też tam pomieszkam trochę, która w tej sytuacji ma głos decydujący nie chciała dwustanowiskowego garażu. Zaczęliśmy w zeszłym roku, doszliśmy do dachu - decha+papa. W tym roku zrobiliśmy schody wewnętrzne (konstrukcja metalowa) w planach mamy na ten rok ogrodzenie (front), blacha na dach i szambo, a potem zobaczymy jak będziemy stać finansowo. Oj nie wiem kiedy tam będzie można zamieszkać, mam nadzieję, że w przyszłym roku pociągniemy mocniej, bo za rok będę mogła swoje mieszkanie sprzedać i będzie większy zastrzyk gotówki. Czytałam, że chcesz zamieszkać na Boże Narodzenie 2009, u nas są plany na rok później, oj zobaczymy jak to będzie. Wprowadziliście jakieś zmiany w projekcie ? Bo na razie nie widać za bardzo jeszcze. O kurczaki, ale się rozpisałam, a to komentarze do Twojego dziennika budowy mają być, obiecuję poprawę na przyszłość i czekam z niecierpliwością na dalsze relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 03.05.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam i dziękuję za komentarze.My zmian wprowadziliśmy niewiele.Trochę powiększyliśmy okna po obu stronach wykuszu, zlikwidowaliśmy drzwi z salonu na taras (będzie okno zamiast tych drzwi), wstawiliśmy dodatkowe drzwi z dworu do garażu, będą dwie bramy garażowe zamiast jednej, oddzieliliśmy kuchnięz jadalnia od salonu i będą schody betonowe.Aha, trochę też poszerzyliśmy klatkę schodową i w związku z tym zmnijszył się wiatrołap.I to chyba tyle.Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do dalszych komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabryjella 03.05.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 To jeszcze wcisnę parę słów o sobie. My w ogóle zrezygnowaliśmy z okien przy wykuszu, duże okno przy klatce schodowej zmniejszyliśmy, w garażu zamiast okna wstawiliśmy luksfery, no i do tego trójkąta nad wejściem zrobiliśmy wejście od pokoju, majster podniósł trochę ściankę dzięki czemu mamy tam normalne wejście (bez schylania) i wyszła z tego całkiem niezła garderoba. Ściany to idą szybciutko, zanim się obejrzysz domek będzie stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wobor 04.05.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam i gratuluję budowy,jak tam Wasza ekipa budowlana? - chyba się sprawdza. Niedługo zamierzam budować pod Białymstokiem, możesz ich polecić? jeśli tak proszę o infoPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts