kadaffi 27.03.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmr2008 28.03.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Fajnie jest widzieć kolejne fotki codziennego.Mój aktualnie czeka na pozwolenie budowlane. Zdradź mi po co to pełne deskowanie ? Ma być cieplej zimą a chłodniej latem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 28.03.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 zazdroszczę że jestescie już tak daleko. Ja czekam juz 3 miesiąc na warunki zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadaffi 28.03.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Fajnie jest widzieć kolejne fotki codziennego. Mój aktualnie czeka na pozwolenie budowlane. Zdradź mi po co to pełne deskowanie ? Ma być cieplej zimą a chłodniej latem ? zastosowałem folie paroprzepuszczalną, na to kontrłaty i na to deskowanie, co pozwoliło na zrobienie szczeliny wentylacyjnej, dach jest mocniejszy jezeli sie stosuje dachowke - takie byly zalecenie mojego kierownika budowy, chociaz do deskowania zmusila mnie też zima i chec zamknieca budowy przed nia ...a z dekarzmi bym po prostu nie zdazyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 30.03.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 My niedługo będziemy wiedzieć ile m2 tynków itd Jeżeli nie potrzebujesz tych informacji na już to możemy Ci potem napisać.Pozdrawiamy kolejnych Codziennych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmr2008 30.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 W moim przypadku wzmocnienie konstrukcji dachu pod dachówkę sugeruje i kierownik budowy i każdy cieśla z którym rozmawiam.Uległem ich opiniom i będę robił dodatkowo płatwie wzmacniające konstrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadaffi 31.03.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 My niedługo będziemy wiedzieć ile m2 tynków itd Jeżeli nie potrzebujesz tych informacji na już to możemy Ci potem napisać. Pozdrawiamy kolejnych Codziennych:) Witam, bardzo mi się te informacje przydadzą, bo po każdym etapie budowy mam zawsze palete niepotrzebnych-nadmiarowych materiałów i zawsze warto porównać wyliczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 31.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 My sami liczymy potrzebne materiały - tzn. moja druga połowa:D Jak narazie nieźle się wstrzelił, prawie wszystko na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts