martynaw 05.02.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia Być może w tym tygodniu wybierzemy się do pani architekt omówić nektarynki i już nie mogę się doczekać kiedy załatwimy całą papierologię i zaczniemy stawiać naszą chatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 05.02.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Martynaw! Witaj Liczę, że wkrótce i ja będę gościć w Waszym dzienniku. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaw 06.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witaj:) Ja też mam nadzieję, że już niedługo nasze nektarynki staną się realnym marzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 24.06.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Po baaaaardzo długiej nieobecności , po wlamaniu na budowę informuję, ze mieszkamy w naszym domku Od ponad miesiąca:) POZDRAWIAM gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrugawa 18.07.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 WitamMy też budujemy do w nektarynkachIness5 jak można otworzyć galerię waszego domu?Jeżeli to możliwe wyślij link na adres:[email protected]Wszystkich innych też prosimy o ewentualne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endzi 25.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam, ja już wybudowałam swoją Nektarynkę. Mam stan surowy zmknięty. Teraz jestem teraz na etapie instalacji w środku i dociepleń. Obecnie poszukuję zdjęć kuchni i łązienek w nektarynkach;) Jeśli macie jakieś zdjęcia Waszych urządzonych pomieszczeń bardzo proszę o maila [email protected] Szukam projektu kuchni... mam projektanta ale chciałabym podpatrzeć jak jest w Waszych domkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANULAJACENTY 29.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, jesteśmy tu nowi Zakupiliśmy działkę, mamy mapkę od geodety i w najbliższym czasie zakupimy projekt Archonu Dom w Nektarynkach. Czy ktoś wybudowłał/buduje wg tego projektu w okolicach Tarnobrzega/ bądź na Podkarpaciu? Bardzo prosimy o informacje. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts