laparia 27.03.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Która z tych firm produkuje lepsze jakościowo fronty kuchenne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.03.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 O BRW słyszałem dość niepochlebne opinie ale odnosiły się do mebli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modell 27.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Potwierdzam info odnośnie BRW. Mam Indiane i poza tym że jest ładna nie ma żadnych atutów. Półki pod w sumie niedużym ciężarem wyginają się, a stabilność mebelków reguluje płyta przybijana od tyłu - bez tego meble byłyby gibkie jak tancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_koty 28.03.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ale meble kuchenne a pokojowe to są dwie różne sprawy...Ja mam meble kuchenne z BRW. Fronty z MDF i jest ok. Żadnych uwag jakościowych nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawus 28.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 fronty kuchenne to drewpol.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts