bimbelt 27.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Jako, że brakuje mi pieniędzy na wymarzoną kuchnię rozważam jako rozwiązanie przejściowe, zakup najbardziej niezbędnego sprzętu AGD (lodowka, plyta kuchenna) i ustawienie go tymczasowo bez szafek (na jakies 2 miesiace). Czy da sie sensownie to zrobic? Wiadomo, ze pieknie nie bedzie, ale moze da sie z tym zyc przez jakis czas.Jakie sa wasze doswiadczenia w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 28.03.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mnie "na okres przejściowy" na płytę i piekarnik najzwyklejszy stolarz zbił szafkę z paru desek różnego rodzaju, pobejcowane wyglądało nieźle - miała wygląd w stylu vintage:) Całość to jakies 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 28.03.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja mam przejściowy okres (4 lata ) w kuchni na szafkach biurowych, sprzęt jest, i też się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 28.03.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dzieki za pocieszenie. Mysle, ze prowizoryczne "szafki" jestem w stanie zbudowac sam, tym bardziej, ze zostalo mi troche desek, lat, itp. Po wyheblowaniu i zabejcowaniu moze nie bedzie wygladac tak zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.03.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej U mnie najprawdopodobniej też będzie okres przejściowy o którym wspominasz. Tylko że planuję te tymczasowe meble zrobić jak najbrzydsze żeby szybko chciało mi się je zmienić. Inaczej boję się, że zostaną na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 28.03.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cos w tym kurcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 28.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dzieki za pocieszenie. Mysle, ze prowizoryczne "szafki" jestem w stanie zbudowac sam, tym bardziej, ze zostalo mi troche desek, lat, itp. Po wyheblowaniu i zabejcowaniu moze nie bedzie wygladac tak zle. Nie hebluj tylko przykryj ceratą albo owiń streczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.03.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cos w tym kurcze jest Na forum jest wątek o najtrwalszych prowizorkach. Dlatego ze względu, iż będziemy się wprowadzać do niewykończonego domku, to co tymczasowe będzie musiało być brzydkie, abym się denerwował za każdym razem jak będę to widział i jak najszybciej chciał to zmienić. Nie mówię oczywiście o takich sprawach jak na przykład brak listew przypodłogowych, bo bez tego można spokojnie żyć lata Czy choćby wisząca żarówka w kotłowni czy garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 28.03.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dzieki za pocieszenie. Mysle, ze prowizoryczne "szafki" jestem w stanie zbudowac sam, tym bardziej, ze zostalo mi troche desek, lat, itp. Po wyheblowaniu i zabejcowaniu moze nie bedzie wygladac tak zle. Bimbelt, na dwa miesiące to chyba szkoda roboty z heblowaniem i bejcowaniem? U znajomych prowizoryczne meble kuchenne to były otwarte sosnowe półki najtańsze (potem mozna ich uzyc w garażu), a płyta grzejna była oprawiona w kawałku blatu stojącym chyba na koziołkach. A piekarnik to sobie stał czyms bez nijakiej obudowy. Aha, u nich ta prowizorka to długo trwała Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 28.03.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 nawet na 3 miesiace nie warto heblowac. Postaw na desce piekarnik na podłodze i gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 03.10.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Chciałam was prosić o poradę, bo nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie - czy można używac piekarnik do zabudowy ale bez zabudowy?Już wyjaśniam, dlaczego. Chciałabym kupić piekarnik do zabudowy, bo wybór w kuchenkach gazowo-elektrycznych wolnostojących jest marny, a już w stylu retro urządzenia wolnostojącego to w ogóle nie mogę znaleźć. Zakupu chciałabym dokonac przed świętami, ale docelowe meble będą kupione w przyszłym roku i stąd problem, czy można kupić taki piekarnik i używac go jak agd wolnostojące, czy to nierealne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 06.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja używałem swojego - bez zabudowy - kilka razy. Poza aspektami estetycznymi nic nie stoi na przeszkodzie, no może tylko trzeba uważać na gorącą obudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts