zarluk 27.03.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam Przymierzam się do montażu podbitki dachowej. Planuję wykonanie jej z blachy metalowej (profil T-7) przykręconej na zrobiony wcześniej stelaż. Spędziłem ostatnio trochę czasu na przeszukaniu naszego forum na znalezienie tego zagadnienia ale oprócz zdjęć w galeriach nie ma zbyt dużo informacji( a może źle szukam??!) na ten temat. W związku z tym moja prośba dla wszystkich posiadaczy takowej podbitki; czy obróbki ( listwy maskujące itp.)wykonaliście samodzielnie czy jest możliwość zakupienia gotowych, jak z montażem- czy jest możliwość całkowitego zamaskowania wkrętów(takie rozwiązanie spotkałem przy podbitce plastikowej)jeśli macie fotki będę wdzięczny. Z góry dzięki za wszystkie wskazówki i porady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec1 27.03.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Znajdź sobie w necie np. Hunter Douglas Luxalon 200 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.03.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 fajny tytuł: Metalowa-kto ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarluk 28.03.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Podciągnę temat...hunter Douglas chyba poza zasięgiem..ale dzięki za radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts