Rezi 28.03.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 zamierzam kupic wertykulator spalinowny kupic z silnikiem 5 KM czy spokojnie wystarczy silnik 3,5 różnica w cenie jest kolosalna 1300 za 3,5 KM szerokość 40 cm lub 2100 5,5 szerokość pracy 50 cm mamy około 1400 m2 trawnika, gleba ciężka miejscami zbita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 28.03.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 skromnym zdaniem wolałbym dopłacić, zwłaszcza patrząc na ilość trawnika, a napewno bedzie dobrze uprawiany i często koszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 28.03.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Moim zdaniem 3,5KM to nie jest wcale malo na domowe potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 30.03.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Rezi a możesz powiedzieć co to za marka wertykulatora ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 31.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 zamierzam kupic wertykulator spalinowny kupic z silnikiem 5 KM czy spokojnie wystarczy silnik 3,5 różnica w cenie jest kolosalna 1300 za 3,5 KM szerokość 40 cm lub 2100 5,5 szerokość pracy 50 cm mamy około 1400 m2 trawnika, gleba ciężka miejscami zbita a może zwyczajnie pożyczyć na dobę za 80 PLN raz go użyjesz w sezonie i trzeba gdzieś kolejny klamot postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.03.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 zamierzam kupic wertykulator spalinowny kupic z silnikiem 5 KM czy spokojnie wystarczy silnik 3,5 różnica w cenie jest kolosalna 1300 za 3,5 KM szerokość 40 cm lub 2100 5,5 szerokość pracy 50 cm mamy około 1400 m2 trawnika, gleba ciężka miejscami zbita a może zwyczajnie pożyczyć na dobę za 80 PLN raz go użyjesz w sezonie i trzeba gdzieś kolejny klamot postawić masz rację ...ale aby dobrze zrobić trawnik potrzebuję min 2 dni wisną i jesienią to daje rocznie 320 zł dodatkowo problem związany z zapisami - w sezonie czasami trudno o sprzet jak mam w domu to robię kiedy chcę z doskoku co w obecnych czsach przy braku czasu jest chyba najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 07.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kupiłeś ? zaorałeś już trawnik ? Jak to po tej operacji wygląda , przymierzam się do wypozyczenia i facet już mnie ostrzegał " Panie nie zagłęboko bo zadziała jak glebozgryzarka " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.04.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kupiłeś ? zaorałeś już trawnik ? Jak to po tej operacji wygląda , przymierzam się do wypozyczenia i facet już mnie ostrzegał " Panie nie zagłęboko bo zadziała jak glebozgryzarka " kupiłem 3,5 konny zabieg zrobiony choc zdziwiłem się ile filcu sie nagromadziło w trawie wyszło ok 20 worków 100 litrowych w tej chwili trawnik jest przesypany piaskiem i nawieziony dzisiejszy deszcz go podleje - więc powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza44 27.06.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 kupiłem 3,5 konny zabieg zrobiony choc zdziwiłem się ile filcu sie nagromadziło w trawie wyszło ok 20 worków 100 litrowych w tej chwili trawnik jest przesypany piaskiem i nawieziony dzisiejszy deszcz go podleje - więc powinno byc ok Witam, Wiem, ze tamat stary, ale może właśnie dlatego warto spytać. Z perspektywy czasu uważasz zakup wertykulatora 3,5KM za opłacalny, sensowny... ogólnie udany zakup?? Sam mam trawnik 1500m^2 więc bardzo podobny i też stoje przed wyborem. ps. Jakiej firmy jest to wertykulaltor. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek63 03.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Podnoszę pytanie do "Rezi", bo tez mnie to interesuje. Czy warto kupować własny wertykulator? I czy robisz zabieg napowietrzania 2 razy w roku? Czy 3,5 Km wystarczyło? Powtórzyłbyś ten zakup? (jaki to sprzęt?) pozdrawiam, Darek Witam, Wiem, ze tamat stary, ale może właśnie dlatego warto spytać. Z perspektywy czasu uważasz zakup wertykulatora 3,5KM za opłacalny, sensowny... ogólnie udany zakup?? Sam mam trawnik 1500m^2 więc bardzo podobny i też stoje przed wyborem. ps. Jakiej firmy jest to wertykulaltor. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts