Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzony domek-Kamili i Rafała

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D to kilka fotek z domku w trzmielinie zaczerpniętego z forum archona tak niedługo bedzie wygladał mój domek prawda że super wyglada.

http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/zdjecie_4819fd3c417d9.jpg

to jest widok od strony salonu tu bedzie duuuuuuuuuuuuuze okno

http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/zdjecie_4829f51453a82.jpg

tutaj natomiast będzie zalany strop i jak widac tu będzie pokój a własciwie sypialnia moja i męza z powiekszoną łazienką dosyc duża ta sypialnia bedzie super :p :p :p

wejscie do naszego pokoju bedzie własnie przez te dwa schodki co widac na zdjeciu

już zostało 3 dni do wyjazdu i mało czasu ,ja juz nas spakowałam :p no a teraz w domku z kartką i długopisem siedze i zapisuje skrupulatnie co trzeba załatwic i w jakiej kolejnosci 8) tak aby nie trzeba było latać niepotrzebnie po urzędach takie rozwiązanie jest wygodne tym bardziej że my tego czasu na załatwienie tego wszystkiego niebędziemy mieli za dużo :) wszystkie poczynania jak i najnowsze zdjecia z działeczki na pewno opisze i wstawię zdjatka a tym czasem TRZYMAJCIE KCIUKI ZA NAS ABY NAM WSZYSTKO POSZłO GłADKO NO I DO USłYSZENIA PO NASZYM POWROCIE - pozdrawiam wszystkich :p :p :p :p :p :p :p :p

• 3 weeks później...