Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzony domek Kamili i rafała

Recommended Posts

witam kropkg :lol: w moim skromnym jeszcze dzienniku dziękuje za wszystkie miłe slowa :lol: :lol: :p a co do piwnicy to wciaz się jeszcze zastanawiamy troche mnie przerazają koszty tej piwnicy i czy tak naprawde jest nam niezbędna nie wiem :roll: :wink: jeszcze niepodjelismy decyzji ale dziekuje raz jeszcze no i czekam na wiesci od ciebie z waszego pieknego już ogrodu :p :p pozdrawiam gorąco

• Odpowiedzi 146
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

witam ja również z mężem mieszkamy obecnie w Irlandii i sami chcemy w przszłym roku zacząc budowe naszego domku :p jestesmy na etapie papierologii

bardzo nam sie podoba wasz projekcik jest naprawde sliczny a wnętrze domku robi wrażenie szczególnie salon i jadalnia :p :p i ta bryła domku jest sliczna nam też podobają sie takie domki czterospadowe mają taki urok i sami teraz zastanawiamy się nad tym projektem a własciwie jestesmy na niego zdecydowani w 90% i będziemy sledzic wasze poczynania na budowie :p :p pozdrawiam gorąco

witam jessi :p fajnie że ktos jeszcze bedzie budował ten domek

my tak jak i wy jestesmy na etapie zbierania wszystkich papierków ale u nas troche sie to wlecze iz jestesmy w Irlandii a żeby wszystkiego dopilnować to trzeba byc na miejscu , a dopiero najprawdopodobniej bedziemy w Polsce dopiero w pazdzierniku a do tego czasu musimy poczekac :cry: :cry: :cry: :cry:

a co do zmian w projekcie to duzo nie wprowadzamy w sumie teraz to tulko przerabiamy okno w garażu na drzwi :wink: a pozatym raczej zostaje wszystko tak jak jest w projekcie a wy robicie w nim jakies zmiany ?? i gdzie się bedziecie budowac ?? pozdrawiam :p :p :p :p

Witaj Kamilko, wpadłam z rewizytą. Bardzo jestem ciekawa tego waszego domku. Widzę, że ty tak jak ja: mury dopiero rosły, a ja "urządzałam" dom.

Dziękuję za miłe słowa nt. domku - zapraszam - też do ciebie zaglądam.

Pozdrowienia dla córeczki - pierwszoklasistki. Koniecznie proszę o zdjęcia, bo to bardzo ważny moment w życiu dziecka. Moja córcia idzie do 4 klasy.

Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka

• 4 weeks później...

witam serdecznie ,tak jak obiecałam wstawiłam kilka zdjęc córeczki a własciwie pierwszych chwil w szkole :lol: :lol: sorki że tak długo nic nie pisałam ale nie miałam zbytnio kiedy i czasu mi wiecznie brakowało ale już nadrobiłam i oto i one :lol: :lol:

cześc kotecek czytałam nowe wieści z twojego dzienniczka i widze że wasz domek robi się coraz ładniejszy :lol: :lol: super to organizujecie bo sama wiem jak to jest ciężko tak z daleka wszystkiego dopilnować ale widze że wam to się swietnie udaje tak trzymac i czekam na dalsze wiadomosci z placu boju

to kiedy dach ma się robic ??

buziaki i pozdrawiam gorąco :lol: :lol: :lol:

Śliczna dziewczynka w ślicznym mundurku, chociaż przyznam, że przestanę narzekać na polskie mundurki. A to z powodu łatwości przygotowania tego stroju do użytku. My mamy koszulki polo i kamizelki z dzianiny, a ten piękny strój Twojej panny wymaga chyba więcej czasu (prasowanie :-? ) na przygotowanie. No i ktoś musi to dziecko wyprawić do szkoły, a u nas niestety obowiązuje całkowita samodzielność już od pierwszej klasy (szkoła obok bloku).

aka

Śliczna dziewczynka w ślicznym mundurku, chociaż przyznam, że przestanę narzekać na polskie mundurki. A to z powodu łatwości przygotowania tego stroju do użytku. My mamy koszulki polo i kamizelki z dzianiny, a ten piękny strój Twojej panny wymaga chyba więcej czasu (prasowanie :-? ) na przygotowanie. No i ktoś musi to dziecko wyprawić do szkoły, a u nas niestety obowiązuje całkowita samodzielność już od pierwszej klasy (szkoła obok bloku).

aka

dzieki :lol: rzeczywiscie jest troche ubierania przy tym mundurku , ale za to pózniej dzieciątko slicznie wygląda :lol: :lol: :lol:

• 4 weeks później...

Witam, wpadłam z wizyta i będę Wam kibicować. powodow jest kilka:

-rowniez budujemy na odleglosc, my ze Szkocji,

-budujemy w tych samych okolicach, ok 10 km od brzeska

-mamy podobny domek, rowniez z archonu, i musze Ci powiedziec,ze dach jest ladny ale droooooooooooooooogi :)))

jezeli chodzi o papiery, to juz mamy za soba, moge Ci polecic osobe, ktora zalatwia wszystkie papierki, takze nam urzedy odpadly i bardzo dobrze, bo mnie szlag trafia, jak mam cos takiego zalatwiac,a poza tym latwiej komus kto jest na miejscu i wie od czego zaczac.

na 2008 planowalismy fundamenty, jednak w czerwcu okazalo sie ze bedzie stan surowy bo ekipie zwolnilo sie miejsce :)

pozdrawiam, napisz jak tam Wasze zalatwienia.

ps. swietne dzieciaki, mundurek boski.

• 1 month później...
Witam, wpadłam z wizyta i będę Wam kibicować. powodow jest kilka:

-rowniez budujemy na odleglosc, my ze Szkocji,

-budujemy w tych samych okolicach, ok 10 km od brzeska

-mamy podobny domek, rowniez z archonu, i musze Ci powiedziec,ze dach jest ladny ale droooooooooooooooogi :)))

jezeli chodzi o papiery, to juz mamy za soba, moge Ci polecic osobe, ktora zalatwia wszystkie papierki, takze nam urzedy odpadly i bardzo dobrze, bo mnie szlag trafia, jak mam cos takiego zalatwiac,a poza tym latwiej komus kto jest na miejscu i wie od czego zaczac.

na 2008 planowalismy fundamenty, jednak w czerwcu okazalo sie ze bedzie stan surowy bo ekipie zwolnilo sie miejsce :)

pozdrawiam, napisz jak tam Wasze zalatwienia.

ps. swietne dzieciaki, mundurek boski.

witam sorki wielkie ze nie odpisywałam ale nie miałam nawet kiedy ,to wy jestescie na dalszym etapie niż my my niestety teraz mamy zastój wielki i narazie sie nie dzieje nic ciekawego :cry: co do dachu to sobie zdaje sprawe ze bedzie drogi no niestety ale za to jaki jest boski hihi :p :p dlatego nas urzekł ten domek przez dach no i te okna które są ogromne

macie sliczną działeczke ,fajne ze są osoby które sie budują niedaleko nas życze powodzenia w budowie :p :p i pozdrawiam

NIE BYLO MNIE TU ZEBY ZLOZYC ZYCZENIA SWIATECZNE ALE NOWOROCZNYCH JUZ NIE ODPUSZCZE :)

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.L ZYCZE SPELNIENIA MARZEN, POCIECHY Z DZIECI I OBY BUDOWA DOMKU RUSZYLA BO JAK JUZ RUSZY TO...........WOW, NIE BEDZIE CZASU NA NIC.

RADOSCI, MILOSCI, NADZIEJI I CIERPLIWOSCI.

MONIKA I MICHAEL

• 3 weeks później...