kamilaJ 08.08.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witam kropkg w moim skromnym jeszcze dzienniku dziękuje za wszystkie miłe slowa a co do piwnicy to wciaz się jeszcze zastanawiamy troche mnie przerazają koszty tej piwnicy i czy tak naprawde jest nam niezbędna nie wiem jeszcze niepodjelismy decyzji ale dziekuje raz jeszcze no i czekam na wiesci od ciebie z waszego pieknego już ogrodu pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 08.08.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 hahaha rozpoczęłam trzecią stronę komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.08.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 witam ja również z mężem mieszkamy obecnie w Irlandii i sami chcemy w przszłym roku zacząc budowe naszego domku jestesmy na etapie papierologii bardzo nam sie podoba wasz projekcik jest naprawde sliczny a wnętrze domku robi wrażenie szczególnie salon i jadalnia i ta bryła domku jest sliczna nam też podobają sie takie domki czterospadowe mają taki urok i sami teraz zastanawiamy się nad tym projektem a własciwie jestesmy na niego zdecydowani w 90% i będziemy sledzic wasze poczynania na budowie pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.08.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 acha i najprawdopodobniej zamówimy ten sliczny projekcik w tą niedzielę i mam nadzieje że przyjdzie w tygodniu trzymajcie kciuki aby wszystko dobrze poszło a propo jakie zmiany wprowadzacie do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 23.08.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 witam jessi fajnie że ktos jeszcze bedzie budował ten domek my tak jak i wy jestesmy na etapie zbierania wszystkich papierków ale u nas troche sie to wlecze iz jestesmy w Irlandii a żeby wszystkiego dopilnować to trzeba byc na miejscu , a dopiero najprawdopodobniej bedziemy w Polsce dopiero w pazdzierniku a do tego czasu musimy poczekac a co do zmian w projekcie to duzo nie wprowadzamy w sumie teraz to tulko przerabiamy okno w garażu na drzwi a pozatym raczej zostaje wszystko tak jak jest w projekcie a wy robicie w nim jakies zmiany ?? i gdzie się bedziecie budowac ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 25.08.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witaj Kamilko, wpadłam z rewizytą. Bardzo jestem ciekawa tego waszego domku. Widzę, że ty tak jak ja: mury dopiero rosły, a ja "urządzałam" dom.Dziękuję za miłe słowa nt. domku - zapraszam - też do ciebie zaglądam.Pozdrowienia dla córeczki - pierwszoklasistki. Koniecznie proszę o zdjęcia, bo to bardzo ważny moment w życiu dziecka. Moja córcia idzie do 4 klasy.Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.08.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 witam i ja sie dołanczę do tego czekam na zdjęcia z pierwszych chwil w szkole twojej córci to musi byc naprawde duże przeżycie jak dzieciątko pierwszy raz idzie do szkoły pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.09.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam cie Kamilo po długiej przerwie Sama nie wiem, gdzie się podziewałam! Teraz wracam na łono Muratora, bo na budowie znowu sie coś zaczyna dziać. A gdzie te obiecane zdjęcia córci w mundurku szkolnym? I jak oceniasz irlandzka szkole? Buzki i pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 20.09.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 witam serdecznie ,tak jak obiecałam wstawiłam kilka zdjęc córeczki a własciwie pierwszych chwil w szkole sorki że tak długo nic nie pisałam ale nie miałam zbytnio kiedy i czasu mi wiecznie brakowało ale już nadrobiłam i oto i one cześc kotecek czytałam nowe wieści z twojego dzienniczka i widze że wasz domek robi się coraz ładniejszy super to organizujecie bo sama wiem jak to jest ciężko tak z daleka wszystkiego dopilnować ale widze że wam to się swietnie udaje tak trzymac i czekam na dalsze wiadomosci z placu boju to kiedy dach ma się robic ?? buziaki i pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 20.09.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Śliczna dziewczynka w ślicznym mundurku, chociaż przyznam, że przestanę narzekać na polskie mundurki. A to z powodu łatwości przygotowania tego stroju do użytku. My mamy koszulki polo i kamizelki z dzianiny, a ten piękny strój Twojej panny wymaga chyba więcej czasu (prasowanie ) na przygotowanie. No i ktoś musi to dziecko wyprawić do szkoły, a u nas niestety obowiązuje całkowita samodzielność już od pierwszej klasy (szkoła obok bloku). aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.09.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Mundurki to fajna sprawa, bo kazdy wyglada tak samo i nie ma zazdroasci miedzy dziecmi. Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 22.09.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Śliczna dziewczynka w ślicznym mundurku, chociaż przyznam, że przestanę narzekać na polskie mundurki. A to z powodu łatwości przygotowania tego stroju do użytku. My mamy koszulki polo i kamizelki z dzianiny, a ten piękny strój Twojej panny wymaga chyba więcej czasu (prasowanie ) na przygotowanie. No i ktoś musi to dziecko wyprawić do szkoły, a u nas niestety obowiązuje całkowita samodzielność już od pierwszej klasy (szkoła obok bloku). aka dzieki rzeczywiscie jest troche ubierania przy tym mundurku , ale za to pózniej dzieciątko slicznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 20.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam, wpadłam z wizyta i będę Wam kibicować. powodow jest kilka: -rowniez budujemy na odleglosc, my ze Szkocji, -budujemy w tych samych okolicach, ok 10 km od brzeska -mamy podobny domek, rowniez z archonu, i musze Ci powiedziec,ze dach jest ladny ale droooooooooooooooogi )) jezeli chodzi o papiery, to juz mamy za soba, moge Ci polecic osobe, ktora zalatwia wszystkie papierki, takze nam urzedy odpadly i bardzo dobrze, bo mnie szlag trafia, jak mam cos takiego zalatwiac,a poza tym latwiej komus kto jest na miejscu i wie od czego zaczac. na 2008 planowalismy fundamenty, jednak w czerwcu okazalo sie ze bedzie stan surowy bo ekipie zwolnilo sie miejsce pozdrawiam, napisz jak tam Wasze zalatwienia. ps. swietne dzieciaki, mundurek boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 16.12.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Witam, wpadłam z wizyta i będę Wam kibicować. powodow jest kilka: -rowniez budujemy na odleglosc, my ze Szkocji, -budujemy w tych samych okolicach, ok 10 km od brzeska -mamy podobny domek, rowniez z archonu, i musze Ci powiedziec,ze dach jest ladny ale droooooooooooooooogi )) jezeli chodzi o papiery, to juz mamy za soba, moge Ci polecic osobe, ktora zalatwia wszystkie papierki, takze nam urzedy odpadly i bardzo dobrze, bo mnie szlag trafia, jak mam cos takiego zalatwiac,a poza tym latwiej komus kto jest na miejscu i wie od czego zaczac. na 2008 planowalismy fundamenty, jednak w czerwcu okazalo sie ze bedzie stan surowy bo ekipie zwolnilo sie miejsce pozdrawiam, napisz jak tam Wasze zalatwienia. ps. swietne dzieciaki, mundurek boski. witam sorki wielkie ze nie odpisywałam ale nie miałam nawet kiedy ,to wy jestescie na dalszym etapie niż my my niestety teraz mamy zastój wielki i narazie sie nie dzieje nic ciekawego co do dachu to sobie zdaje sprawe ze bedzie drogi no niestety ale za to jaki jest boski hihi dlatego nas urzekł ten domek przez dach no i te okna które są ogromne macie sliczną działeczke ,fajne ze są osoby które sie budują niedaleko nas życze powodzenia w budowie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.12.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Zastoj powiadasz! Tak Wam sie tylko wydaje, a tu Swieta zleca, styczen zleci i juz sie trzeba ostro przygotowywac do budowy!!!! Jakie plany, jakie plany???? A ja wpadlam z zyczeniami!!!!http://images33.fotosik.pl/426/608ef103940b62a0.jpg Wesolych Swiat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 24.12.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego roku życzy Junona z Robertami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 30.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 NIE BYLO MNIE TU ZEBY ZLOZYC ZYCZENIA SWIATECZNE ALE NOWOROCZNYCH JUZ NIE ODPUSZCZE SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.L ZYCZE SPELNIENIA MARZEN, POCIECHY Z DZIECI I OBY BUDOWA DOMKU RUSZYLA BO JAK JUZ RUSZY TO...........WOW, NIE BEDZIE CZASU NA NIC. RADOSCI, MILOSCI, NADZIEJI I CIERPLIWOSCI. MONIKA I MICHAEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 06.01.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dziękuje wszystkim za miłe życzenia ,ja również życze wam wszystkiego najlepszego w tym nowym 2009 roku oby był owocny i jeszcze lepszy od tego poprzedniego i oby wasze domki rosły i piękniały z dnia na dzien czego wam niezmiernie życze no i oczywisce życze i tego sobie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 26.01.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 nie wiem czy dobrze zrozumielam - ale czy w koncu zdecydowaliscie sie na budowe Topaza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 27.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kamila, co Ty zrobilas z dziennikiem? nie poznaje go! I Twojego zdjecia i dziewczynek juz nie ma... Na poczatku myslalam, ze to czyjs inny dziennik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts