kotecek 11.02.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kamila co z Toba? Hej hej!!! wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 13.02.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 wszystko ok ale na razie mój dziennik jest zawieszony z powodu tego iz nic się nie dzieje u nas i na razie jest cisza odnowie swój dziennik w lato jak w koncu cos ruszy a do tego czasu nie ma co pisać bo nic sie nie dzieje pozdrawiam ale jestem zaglądam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 13.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A wiec czekam do lata! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 26.02.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 no ja tez sie przestraszylam, ze zrezygnowaliscie z budowy, to czekam na dalsze wiesci, miejmy nadzieje, ze juz budowlane, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 01.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 W takm razie ja tez siadam w jednej lawce z pozostalymi i czekam na lato . Cos sie z pewnoscia ruszy. Poza tym nawet jesienia mozna zaczac budowe . Do uslyszenia za kilka miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 01.04.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 W takm razie ja tez siadam w jednej lawce z pozostalymi i czekam na lato . Cos sie z pewnoscia ruszy. Poza tym nawet jesienia mozna zaczac budowe . Do uslyszenia za kilka miesiecy. witam u nas narazie ok nie pisze w dzienniku nic ponieważ go chwilowo zawiesiłam ale jak juz cos zacznie się dzaiac to napewno bedę opisywac wszystko ,u nas niestety wszystko mozolnie idzie ale już powoli i zaczniemy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 12.04.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Niech Święta będą czasem ciepła i spokoju, niech życzenia się spełniają, a postanowienia zmieniają życie. Niech świąteczny czar trwa jak najdłużej i niech każdy z NAS zawsze nosi w sercu świąteczną moc – moc spełnionych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts