literkas 04.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 hary ogród piękny, taki swojski i sympatyczny. Od razu przypominają mi się wakacje u babci na wsi. Prześliczne rabatki. U nas będzie w podobnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 07.04.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ja proponuję zajrzeć na to forum ogrodnicze: http://forumogrodnicze.info/index.php tam wiele osób prezentuje swoje ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 08.04.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 maciejonOgród bardzo ładny - słowa uznania.Mam pytanie - czy pod korą macie ułożoną agrowłókninę, ponieważ przy zdjęciach jest zaznaczone, że próba rozłożenia włókniny była bezsensowna. Czy ją w końcy położyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 08.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 sakus: Pod korą nie mamy agrowłokniny. Nie mamy jej nigdzie (no może za wyjątkiem połowy rolki w szopie ). Chwasty przez korę wyłażą. 3-4 razy w sezonie ma miejsce akcja odchwaszczania, polegajaca na lokalnym odgarnieciu kory o podważeniu chwastu lopatką. I tak już pewnie będzie. Kora niestety jest coraz bardziej zmieszana z ziemią. Pomagają w tym i krety i pies. Wyjsciem jest dokupywanie jej. I to nie workami! Mamy w pobliżu tartak, w ktorym jest profesjonalna maszyneria do korowania. W poprzednim roku dokupiliśmy 4 m3. I tutaj też tak pewnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaS28 08.04.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Piekne ogrody...jak was tak podczytuje to czuje ze cholera nie dam rady...trzeba mi bylo siedziec w tym bloku a nie wyglupiac sie z budowa!! Ja sie na tym nie znam, maz powiedzial od razu ze on w ziemi grzebac nie bedzie...jedyne pocieszenie ze wielu z Was tez pisze ze na poczatku nie mieliscie o tym pojecia. Pozdrawiam i zazdroszcze ze macie juz takie dziela w poblizu Waszych domow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts