Aluland 30.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 dobry gest w awiatorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.03.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 dla mnie, problemu brak, nawet gdyby....to i tak została kasa na poprawki Zebym ja miala tylko takie problemy za 250 zlotych... U mnie facet spieprzyl antresole za 10 tysiecy i instalacje za prawie 1000 i niestety wskutek splotu okolicznosci dostal cala kase. Antresole poprawil, chociaz niezupelnie, a na poprawki instalacji poszlo nastepne 500 i bylam w siodmym niebie, ze tylko tyle. co za czasy że i bublarze mają zajęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 co za czasy że i bublarze mają zajęcie... To jest frycowe po prostu. Trzeba troche kasy stracic, zeby nauczyc sie scigac bublarzy. Teraz juz nie daruje nawet niezamiecionej podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 i trzymaj tak, nawet ślubnego tak trzymaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 i trzymaj tak, nawet ślubnego tak trzymaj.. Nie ma potrzeby, ze slubnym trzymamy sie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 nawyk i przyzwyczajenie staje się tak silne.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 30.03.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 dla mnie, problemu brak, nawet gdyby....to i tak została kasa na poprawki Zebym ja miala tylko takie problemy za 250 zlotych... U mnie facet spieprzyl antresole za 10 tysiecy i instalacje za prawie 1000 i niestety wskutek splotu okolicznosci dostal cala kase. Antresole poprawil, chociaz niezupelnie, a na poprawki instalacji poszlo nastepne 500 i bylam w siodmym niebie, ze tylko tyle. problem w tym,że chodzi o kilka tysiecy a nie 250,- , końca wciąż nie widać a kazał sobie już zapłacić mooocno zawyzony rachunek,praktycznie prawie wszystko co zrobił tak zawyżył(sam przed przystapieniem do prac, a etapie umawiania się podawał inne ceny),a poza tym jednym kibelkiem w jednej z łazienek pozostałe sprzęty są niepodłączone, takze dopiero się okaże jak funkcjonują... a największy paradoks ,że była to osoba wlaściwie sprawdzona przez jedna osobe,widocznie przez rok mu się percepcja zmieniła,ale słyszałam ,że ten ostatni rok wielu rozbestwił,przez to ,że czuli łatwą i szybką kasę z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 kazdy kocha kasę, ale pozwalać sobie na podwyżki w trakcie prac...????, chyba czas uderzyć się w piersi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 problem w tym,że chodzi o kilka tysiecy a nie 250,- , końca wciąż nie widać a kazał sobie już zapłacić mooocno zawyzony rachunek,praktycznie prawie wszystko co zrobił tak zawyżył(sam przed przystapieniem do prac, a etapie umawiania się podawał inne ceny),a poza tym jednym kibelkiem w jednej z łazienek pozostałe sprzęty są niepodłączone, takze dopiero się okaże jak funkcjonują... a największy paradoks ,że była to osoba wlaściwie sprawdzona przez jedna osobe,widocznie przez rok mu się percepcja zmieniła,ale słyszałam ,że ten ostatni rok wielu rozbestwił,przez to ,że czuli łatwą i szybką kasę z każdej strony No tak, to typowe. Dlatego wlasnie, nalezy po pierwsze miec umowe - nie, zeby ciagac sie po sadach, ale dla zasady. Po drugie, przed zrobieniem czegokolowiek facet najpierw powinien dac Ci kosztorys na pismie. Nie, ze on Ci cos tam powie, a potem stwierdzi, ze cos w trakcie SIE OKAZALO i niestety cena musi byc wyzsza. W kosztorysie musi byc wszystko wyszczegolnione. Wtedy mozna akceptowac jakies male, uzasadnione odstepstwa, ale ma sie podstawe do wyklocania sie. Ludzie z polecenia bardzo czesto niestety naduzywaja zaufania. Twoj przypadek wcale nie jest rzadki. Niech dokonczy co spapral i adieu. Tylko do konca utrzymuj go w przekonaniu, ze bedzie dla Ciebie pracowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 31.03.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Tylko do konca utrzymuj go w przekonaniu, ze bedzie dla Ciebie pracowal... złote słowa. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamww 03.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja się zajmóje remontami mieszkań pod klucz Wrocław i okolice i jakoś niemam problemu z klijętami bo robie w miare dokładną wycene na każdy element w mieszkaniu i jeśli się nie podoba klijętowi bo jest przezemnie coś uszkodzone to naprawiam na własny koszt fakt dostaje drogi towar do ręki ale i też za to sobie życze odpowiednią kase ( przewierciłem wanne Więc kupiłem nową karzdemu się zdaża ) klijęt płaci więc wymaga ja chce dużą kase za robote więc daje najwyższą jakość i to tyle PS .nieda rady za cene nowego malucha kupić nowego mercedesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2008 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja się zajmóje remontami mieszkań pod klucz Wrocław i okolice i jakoś niemam problemu z klijętami bo robie w miare dokładną wycene na każdy element w mieszkaniu i jeśli się nie podoba klijętowi bo jest przezemnie coś uszkodzone to naprawiam na własny koszt fakt dostaje drogi towar do ręki ale i też za to sobie życze odpowiednią kase ( przewierciłem wanne Więc kupiłem nową karzdemu się zdaża ) klijęt płaci więc wymaga ja chce dużą kase za robote więc daje najwyższą jakość i to tyle PS . nieda rady za cene nowego malucha kupić nowego mercedesa Rany Boskie, a da rade kupic slownik ortograficzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 04.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts