mea_liber 28.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dzień dobry:) Dopiero dołączyłam do tego forum, ale przeczytałam kilka wątków i widzę, że są tu sami sympatyczni ludzie, więc pomyslałam, że też się poradzę... Chciałabym przemalować na wiosnę pokój, ale nie mam pojęcia, jaki kolor dobrać do wnętrza:( Pomieszczenie jest w kwadracie z oknem balkonowym, ma około 20 m2, światło słoneczne wpada mniej więcej między 8 a 11 rano, meble są w kolorze olchy miodowej, obicia jasnokremowe, a dywan beżowy z ciemnozielono-rudymi wstawkami:) Myślałam o jakimś żywym, radosnym kolorze, ale bez szaleństw, bo pokój służy jednocześnie jako jadalnia, salon, sypialnia i miejsce do pracy, więc wzrok na dłuższą metę nie może się męczyć Aha, no i co z sufitem - malować czy zostawić biały? Mam też pewien problem z oknami - chcę zdjąć zasłony i postawić przy oknie regały z książkami, ale wydaje mi się, że sama firanka będzie wyglądać wtedy cokolwiek dziwnie:( Myślałam o rzymskich roletach, jednak nie potrafię sobie ich wyobrazić na drzwiach balkonowych, może więc ktoś z Was będzie miał lepszy pomysł? Będę wdzięczna za wszelkie inspiracje:) Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Witamy na forum Znalazłam roletę na oknie balkonowym http://www.rolokna.pl/grafika/oferta/faberpolska/rolety%20rzymskie%20z%20silnikiem%20elektrycznym.jpg a tutaj możesz zobaczyć jaki kolorbędzie ci pasowal do pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea_liber 29.03.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Właśnie o czymś takim myślałam:) Myślisz, że ten typ dekoracji będzie też pasować do okien z PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A dlaczego ma nie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea_liber 29.03.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ok, to kwestię dekoracji okien mam załatwioną Zastanawiam się jeszcze tylko, jak potem wygląda pranie takiej rolety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.03.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A jak ma wyglądać? Wyjmujesz listewki i wrzucasz do pralki, wyjmujesz, wkładasz listewki i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea_liber 29.03.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 No tak - trochę techniki i człowiek się gubi Dzięki za podpowiedź A może poradzicie też coś a propos koloru, bo z tym Duluxem coś mi niemrawo idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Tylko biel! http://forum.muratordom.pl/milosnicy-bialych-scian-laczcie-sie,t127129.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea_liber 29.03.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Bieli naoglądałam się przez ostatnie 7 lat - czas na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.03.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Może wrzuć jakieś zdjęcie będzie łatwiej coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts