Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak naprawdę to dopiero się przymierzam do poszukiwań ale może ktoś słyszał o jakiejś działeczce ok.1.200m2 w tych okolicach.

Które z tych rejonów polecacie a które stanowczo odradzacie!?

Jaką cenę za m2 przyjąć za rozsądną!? Podobno Chotomów,Jabłonna nie schodzi poniżej 75 za m2 a Legionowo 140 za m2.

A może szukać nieco dalej (jeżeli już to interesuje mnie kierunek na Serock, Pułtusk)

Gdzie szukać!? Lokalni pośrednicy czy bezpośrednio!?

Będę wdzięczny za wszystkie opinie

https://forum.murator.pl/topic/9901-te%C5%BC-szukam-dzia%C5%82ki-jab%C5%82onna-legionowo-chotom%C3%B3w-okolice/

• 3 years później...

zacząłęm czytać i kurcze

oczy coraz większe

ale zaraz

no tak tu ostani post rok 2003 !!!

a jest koncóweczka 2006

i choć zarobki niewiele drgnęly ceny

- lepiej nie mówić

k*

witam

ja wiem kto ma w jabłonnie i też czeka działka luks z planem zagospodarowania przestrzennego przy ulicy z nazwą... powiedział że za 300pln (niestety wprowadzenie planu przestrzennego zagospodarowania terenu wiąże się ze wzrostem cen chociarzby na rzecz gminy 30%od różnicy wzrostu wartości przed i po wprowadzeniu planu płaci sprzedający plus koszt wyceny przez rzeczoznawcę majątkowego również płaci sprzedający) zastanowiłby się nad sprzedarzą około 1500mkw (pewno i tak 100pln z metra musiałby zwrócić do gminy) typowi nie zależy ale wiadomo cena....nie jestem z biura pośrednictwa nieruchomości masz pytania zadaj je na maila

to jest działka na bliźniaka szerokość około 27m a długość około 55m, może być też 1000m jest z czego wycinać...

pozdrawiam