iwett27 29.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 29.03.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 I tak Ci nie pomogę bo nie jestem z Poznania, ale podajesz mało danych, żelbetowych to jest (chyba) kilka rodzajów, min. filigran, monolit, płyty kanałowe, może terriva i inne gęstożebrowe. Napisz jaki konkretnie masz w projekcie, to będzie łatwiej pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 29.03.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 a zebym to ja sie znała...:) Wydaje mi sie ze monolit, betonowy nie ceramika. Szukam szczególnie punktu w którym moge zapłacic karta kredytowa - to wazne! \Ps. dziekuje za podpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 29.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Jak monolit to musisz odwiedzić 3 miejsca, hurtownię stali (druty do zbrojenia), betoniarnię i skład z drewnem aby kupić stemple i deski/płyt OSB do szalunków. Oczywiście można to samo załatwić przez hurtownię z która współpracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 29.03.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 hmmm o stemplach nik mi nic nie mówił...beton to wiem druty tez wiem o stemple musze spytac:) problem w tym ze hurtownia z ktorej bierzemy towar przyjmuje tylko gotówke:( dlatego szukam gdzies indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 29.03.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 a jaki inny strop bys mi polecił? Czy ten monolityczny jest dobry czy moge zmienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 29.03.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Dzwonilam włąsnie do naszego kierowniika i nasz strop nie ejst monolityczny wiiec nie bede potrzebowała takiej ilosci stempli jednak do tej pory nie wiem jaki strop mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ks1719502813 29.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Polecałbym ci strop Terriva, taniej, prosciej, efektowniej...Polecam swoje usługi !!!......Taki stropik do załatwienia w Poznaniu ( wysokiej jakości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 30.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Dzwonilam włąsnie do naszego kierowniika i nasz strop nie ejst monolityczny wiiec nie bede potrzebowała takiej ilosci stempli jednak do tej pory nie wiem jaki strop mamy:) Masz projekt indywidualny czy gotowy z jakiegoś biura ? Tam musi być napisane jaki to strop, to jedna z podstawowych informacji ! Jak kierbud mówi że nie monolit, to zapewne Teriva, chyba najpopularniejszy gęstożebrowy. Co do stempli to niestety będą potrzebne, u mnie na 130 m2 stropu (teriva) poszło 200 stempli i ok 4 m3 desek.... Stemple najlepiej kup używane, nowe są po 6 pln/szt, używane kupisz za 2-3 PLN szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts