mikopiko 29.03.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Dzięki Czyli reasumując należy zakładać listwy startowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 29.03.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Reasumując, to nie są one absolutną koniecznością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.03.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Reasumując, to nie są one absolutną koniecznością aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 30.03.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ale na pewno dobrze je zrobić - na pewno nie zaszkodzą, a pewnie pomogą. Majster bzdury chrzani. Ja cie na nie stać, to zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzidzia 30.03.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja nie mam ale za to pozniej zalozylam listwy naroznikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pismag 30.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja nie miałem listew startowych bo nie widziałem sensu ich montażu, skoro poziom startu wyznaczała mi warstwa ocieplenia ścianki fundamentowej. Później obłożyłem listwą narożną z siatką wystającą krawędź ocieplenia elewacji - bo 12 cm styropianu na ścianach a 6 cm na ściankach fundamentowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja nie miałem listew startowych bo nie widziałem sensu ich montażu, skoro poziom startu wyznaczała mi warstwa ocieplenia ścianki fundamentowej. Później obłożyłem listwą narożną z siatką wystającą krawędź ocieplenia elewacji - bo 12 cm styropianu na ścianach a 6 cm na ściankach fundamentowych. no i u nas właśnie tak ma być dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ale na pewno dobrze je zrobić - na pewno nie zaszkodzą, a pewnie pomogą. Majster bzdury chrzani. Ja cie na nie stać, to zrób. lepiej się upewnić dzięki a tak apropos to te listwy to takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts