kiwal 29.03.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Czy jest jakis producent który robi czerwoną fugę? Kupilem czerwona mozaike i chciałem założyc fuge w takim samym czerwonym kolorze i sie zdziwilem dzis w castorami - bo nie maja takiej w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.03.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ja tam się na fugach nie znam, ale wpisałam w google "czerwona fuga" i coś wyskoczyło... http://sklep.transbud.elk.pl/product_info.php?cPath=84&products_id=4116 I tutaj - kolor numer 18http://www.allegro.pl/item334765919_fuga_de_lux_kolorowa_spoina_do_fug_f_vat_od_ss.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 29.03.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Witam.Do czerwonej mozaiki proponuje cos kontrastowego ponieważ fuga w tym samym kolorze nie bedzie dobrze wyglądała wszystko Ci sie zleje w całość.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 30.03.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Witam. Do czerwonej mozaiki proponuje cos kontrastowego ponieważ fuga w tym samym kolorze nie bedzie dobrze wyglądała wszystko Ci sie zleje w całość. Pozdrawiam Wlasnie o to chodzi zeby nie było za duzo kolorów. Kuchnia połaczona jest z salonem, ściana w kuchni koloru czerwonego, miało być szkło ale nie wyszlo bo musiały by byc łaczenia wiec załozyłem czerwoną mozaike i chce czerwone fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 30.03.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja tam się na fugach nie znam, ale wpisałam w google "czerwona fuga" i coś wyskoczyło... http://sklep.transbud.elk.pl/product_info.php?cPath=84&products_id=4116 I tutaj - kolor numer 18 http://www.allegro.pl/item334765919_fuga_de_lux_kolorowa_spoina_do_fug_f_vat_od_ss.html ooo, dzieki - co to za fima, bo przyznam sie ze pierwszy raz słysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 30.03.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Burgund -kolor fugi,taki musialem dobrac...jedynie Sopro produkuje.Sciagalem jej 7 kg. na zamowienie,byly klopoty z doborem,ale to akurat pod moj typ-kolor plytki.Nie wiem,czy czerwona typowa to jest tez tak trudno osiagalna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 30.03.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Czerwone fugi ma Kerakoll, Porcelana nr 21 i Sopro, czerwony sygnałowy, nr 91. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.03.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja tam się na fugach nie znam, ale wpisałam w google "czerwona fuga" i coś wyskoczyło... http://sklep.transbud.elk.pl/product_info.php?cPath=84&products_id=4116 I tutaj - kolor numer 18 http://www.allegro.pl/item334765919_fuga_de_lux_kolorowa_spoina_do_fug_f_vat_od_ss.html ooo, dzieki - co to za fima, bo przyznam sie ze pierwszy raz słysze. Ja też podesłalm po prostu to, co znalazłam w wyszukiwarce. O resztę musisz pytać fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 w poprzedniej kuchni miałam czerwone fugi, poszłam do jednego z większych sklepów u nas (PSB), poprosiłam o czerwoną fugę i dostałam do wyboru kilka kolorów, nie wiem jakiem firmy była niestetyw Castoramie, Leroy itp. jest masę różnych, ale nie dziwnych rzeczy, czerwona fuga pewnie nie jest zbyt popularna dlatego takiej nie mają, sprawdź w normalnych sklepach nie wielkich marketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 30.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 We wzorniku Sopro, który mam własnie przed sobą jest taka zaj.....ście czerwona fuga. Nazywa się czerwony sygnałowy nr 91. Fugi Sopro - możliwość wszystkich kolorow uzyskasz w dużych sklepach specjalistycznych z ceramiką i wyposażeniem łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 30.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam do czerwonych płytek fugę firmy Mira ( może pisać sie inaczej) http://img152.imageshack.us/img152/968/123pt5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annab11 02.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Czerwoną fugę ma Atlas pod nazwą "karmazynowa" - numeru nie pamiętam (może nr 18, ale głowy za to nie daję). Jest to ciemna intensywna czerwień wpadająca w bordo.Do kupienia w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazet 02.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ja kupiłam Atlasa fugę w Castoramie i moim zdnaiem to ona jest raczej ognisto czerwona. Niestety nie jest tania, bo za najmniejsze opakowanie zapłaciłam ok 40 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz3011 14.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Jeśli szukasz czerwonej fugi to najlepszą jakość i najbardziej intensywny kolor fugi czerwonej ma firma Kerakoll. Jest to fuga porcellanowa więc jest naprawdę twarda, bardzo łatwo się ją aplikuje przez jej drobnoziarnistość, a co najważnieższe się nie przebarwia i ma bardzo trwały kolor.POlecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mira robi czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ostatnio jak latałam za krwisto czerwoną to się okazało, że Sopro już nie robi czerwieni sygnałowej, a przedstawiciel Miry stwierdził, że już nie produkują, bo im się nie opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pijawka 15.04.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a ja kupiłam śliczną czerwień z Atlasa numer 014 kolor to Truskawka do płytek HIROE ROSA z paradyża pasuje idealnie ostałam bez problemu w castoramie w normalnej cenie 40-pare zł. za 5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ale truskawka to nie krwista czerwień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz3011 15.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A w jakim mieście potrzebujesz czerwonej fugi to dam namiary na przedstawiciela firmy Kerakoll, napewno załatwi każdą ilość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 15.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Podnoszę, też szukam czerwonej fugi. Więc jakby co proszę o namiary, jestem ze śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts