arkadiusz 12.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 na temat jakości tych wyrobów nie ma sensu się wypowiadać tak samo jak nie ma sensu się nimi interesować. A na jakiej podstawie tak mowisz? 10 lat temu robiłem remont mieszkania - kupowałem głownie w Castoramie - wszystkie rzeczy mają się dobrze. Od 2 lat buduję dom (dom jak i ja jesteśmy na wykończeniu). Baterie do kuchni i łazienek kosztowały od 1tys do 3tys. PLN i rzygać mi się chce jak na nie patrzę. Od odkręcania i zakręcania wody niedobrze sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek67 13.08.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 żadnego problemu nie widze. Te z castoramy będą lepsze (powtarzalnosc wykonania) niż od niejednego domorosłego "spawacza". Ogrodzenia z tej firmy Xcel z tego co piszą to są produkowane fabrycznie a nie metodą "garażową". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 13.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Z tą legendarną super jakością produktów kierowanych poza markety jak i szajsowatością marketowych to jest moim zdaniem urban legend propagowane przez właścicieli hurtowni i drobnych sklepów, którym markety zabierają rynek. Do remontu kupowałem wszystko w Castoramie bo jest czynna 7-21, również w soboty i niedziele i nie muszę brać urlopu lub urywać się z pracy żeby cokolwiek kupić. Towar można sobie dokładnie obejrzeć. Zwroty przyjmują bez szemrania i oddają kasę jak coś nie pasuje... Z marketami spożywczymi jest też tak że kupuje w markecie bo mi tak wygodnie a teksty o tym jaki szajs jest na półkach słyszałem od wyznawców małych sklepików, którzy odkąd sklepiki te podniosły marże do tego stopnia że już nie idzie tego wytłumaczyć super jakością sprzedawanego tam produktów zaczeli w marketach sami kupować... Jakoś nie wierzę, że typowy przedstawiciel polskiego small businessu prowadzący własną hurtownie lub skład budowlany podejmując decyzję "mogę wziąść towar klasy 'market' za 30 zł i sprzedawać go za 90 zł" oraz "mogę wziąść towar klasy 'super premium' za 80 zł i sprzedawać po 90 zł" podejmie tą drugą... Co innego linie produktowe... są produkty low-cost czy low-budget, którym specjalistycznym sklepom nie opłaca się handlować... ale wtedy albo są pod innym brandem albo inną marką handlową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 02.09.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Właśnie się dowiedziałem, że mozna zamówić niemalowane przesła oddać do cynkowi i za przyzwoita cene można mieć niezłe ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts