zielony_listek 11.04.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Chyba masz rację, niemniej ta akurat jest do pomieszczeń suchych - to nawet ze względu na gwarancję lepiej nie ryzykować W każdym razie cena już mniej więcej odpowiednia A to ja przegapiłam, że do suchych, mea culpa. O kurcze, maja nawet maty przeciw zaparowaniu lustra... No co to ludzie nie wymyslą Ja kupowałam zestaw na Bartyckiej w firmie "Tanie grzanie" (tanie w sensie taniej eksploatacji podobno), ale to było z 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.04.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja też na Bartyckiej, tylko w innej firmie, nie pamiętam nazwy Pół roku temu Jak ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja też na Bartyckiej, tylko w innej firmie, nie pamiętam nazwy Pół roku temu Jak ten czas leci To Ty zyjesz jednak? Bo juz sie martwilysmy. Nakrecilyscie mnie na ta podlogowke, na pewno sobie sprawie, tylko na razie czekam na meza, zeby mi pomogl wybrac kafelki, wiec maty jeszcze tez nie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazzi 19.08.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Przy tak małej łązience wanna nie jest moim zdaniem dobrym pomysłem. Trudno jest praktycznie urzadzić tak małe pomieszczenie, szczególnie łazienkę. Najlepiej zrezygnować z pralki w łazience, możena też zdecydować się na mniejszą umywalkę. Ostatnio oglądałam program o urządzaniu łazienek, może tam znajdziesz podpowiedź jak urzadzić pomieszczenie, bo przydałaby się pomoc fachowca jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts