marcin docieplenia 29.03.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Sprzedam materiały do termoizolacji elewacji i poddaszy + wykonawstwoWojewództwo Mazowieckie. Zapraszam do współpracy. Marcin Wójcik 606-681-788 P.S. Mój dawny login to MARCIN KABEX ,musialem go zmienić ,ponury69 stwierdził że podaje w nim nazwe firmy i zablokował mnie,dlatego zmieniam go na marcin docieplenia.Pozdrawiam. http://www.kabexdocieplenia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 P.S. Mój dawny login to MARCIN KABEX ,musialem go zmienić ,ponury69 stwierdził że podaje w nim nazwe firmy i zablokował mnie,dlatego zmieniam go na marcin docieplenia. jedno zdanie i dwa kłamstwa: 1. możliwości blokowania użytkowników ma wyłącznie Admin [czyli Redakcja] a zablokowany zostałeś najprawdopodobniej za złamanie przy rejestracji punktu 4. Regulaminu Forum >>> http://forum.muratordom.pl/regulamin.htm i pewnie znowu tak się stanie, bo tym razem nick ma w nazwie "docieplenia", jednoznacznie wskazując na rodzaj działalności gospodarczej 2. nigdy nie pisałem nic na temat nazwy firmy, a jedyny mój priw dotyczył łamania punktu 5d Regulaminu poprzez zamieszczanie wielu wątków reklamowych dla przypomnienia część tej korespondencji: Od: ponury63 Do: marcin kabex Wysłany: Czw 10 Sty 2008 14:44 Temat: reklama Witaj marcin kabex Rejestrując się na Forum zobowiązałeś się do m.in. przestrzegania regulaminu, tymczasem stale łamiesz punkt 5d tego Regulaminu. Na Forum może istnieć jedno ogłoszenie reklamujące działalność Forumowicza niektóre z nich przeradzają sie z czasem w długie wątki, które osoby reklamujące się aktualizują, udzielają w nich porad itp. Proszę zatem prowadzić JEDEN i tylko jeden watek, aktualizując go wątek założony dziś kasuję, treść postu poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts