magi 29.03.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Tak się zastanawiam. Małżek się zapalił bo bph podniosło nam oprocentowanie do 7% i coś tam. Poszliśmy do Expanera i najlepsza oferta wyszła w millenium. Ma ktoś doświadczenia i w temacie refinansowania i w temacie millenium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 29.03.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ja jeszcze nie mam doświadczeń, ale wiem, że jest promocja w Millenium na refinans - 0% prowizji. Podobnie w PKO, ale warunki (przynajmniej dla mnie) gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.03.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Datota no włąśnie warunki całkiem przyzwoite jak na start. Interesuje mnie co będzie dalej Dzięki za odzew Widać na forum mało doświadczeń w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jannek43 10.11.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) Tak się zastanawiam. Małżek się zapalił bo bph podniosło nam oprocentowanie do 7% i coś tam. Poszliśmy do Expanera i najlepsza oferta wyszła w millenium. Ma ktoś doświadczenia i w temacie refinansowania i w temacie millenium? Uważajcie z tym refinansowaniem. Nie każdy kredyt refinansowy musi oznaczać z automatu same korzyści. Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez jannek43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts