Capricorn 29.03.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Drodzy forumowicze, Potrzebuję utwory muzyczne mówiące w o rozstaniu, pożegnaniu, itd. W najróżniejszych językach (well, polski, angielski, niemiecki, hiszpański). Z dowolnego okresu w historii muzyki rozrywkowej, w dowolnym stylu. Byłyby one wykorzystane do pożegnania najlepszej klasy na świecie (= tej, której JA jestem wychowawcą ) Na razie mam tylko: Time to say goodbye. To jak, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.03.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Capri, tak na szybko to mi tylko do głowy przyszło: "Nie płacz, kiedy odjadę..." ale spytam męża, on dużo słucha różnej myzyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 29.03.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Capri, tak na szybko to mi tylko do głowy przyszło: "Nie płacz, kiedy odjadę..." ale spytam męża, on dużo słucha różnej myzyki... o, dzięki! teraz mi się SAVAGE (?) skojarzył, takie disco 80", też miał "good-bye". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.03.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 1. Pamelo żegnaj2. My dziś piosenką3. Niech żyje bal4. To ostatnia niedziela5. Hasta maniana6. To chyba nasz ostatni taniec7. Taganka8. Adieu pomidory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 "szczesliwej drogi juz czas... mape zycia w sercu masz...jestes jak... młody ptak...." nie wiem kto spiewa albo combi albo vox ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 29.03.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Kiedyś moja klasa organizowała uroczyste pożegnanie dla maturzystów (szkolna tradycja, 3-klasiści żegnali odchodzący rocznik), zagraliśmy im między innymi Naszą klasę Kaczmarskiego. Połowa sali ryczała...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.03.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 "szczesliwej drogi juz czas... mape zycia w sercu masz...jestes jak... młody ptak...." nie wiem kto spiewa albo combi albo vox ? Vox, kochana, Vox - uwielbiam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 jeszczcze:zwlaszcza to: http://pl.youtube.com/watch?v=K9bWsh8dsbI Urszula - Zegnaj wiec Elton John - Goodbye Yellow Brick Road Lionel Richie - GoodbyeLizz Wright - GoodbyeNatalie Imbruglia - GoodbyeKate Ryan - GoodbyeCeline Dion - GoodbyeFleetwood Mac - Goodbye BabyMichelle Branch - Goodbye To YouFleetwood Mac - Say GoodbyePlacebo - Song To Say GoodbyeMadonna - The Power Of GoodbyeS.Brughtman & Andrea Bocelli - Time To Say Goodbye Céline Dion, Je ne Vous oublie pasKult - jeśli zechcesz odejść - odejdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 "szczesliwej drogi juz czas... mape zycia w sercu masz...jestes jak... młody ptak...." nie wiem kto spiewa albo combi albo vox ? Vox, kochana, Vox - uwielbiam ja tak juz nawet znalazlam i słucham sobie tez bardzo lubie ten utwor http://pl.youtube.com/watch?v=ZoXOcr8YttQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 29.03.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 dziękuję, dziękuję, dziękuję - i proszę o więcej, więcej, więcej Kochani jesteście chcę im zrobić taki mix - zlepiek kilku(nasto) sekundowych zlepek piosenek, więc duuuuuzo tego może być, nie zamęczę ich. I mam nadzieję, że oni mnie tutaj nie czytają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 29.03.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Elektryczne Gitary - to już jest koniec Gawliński - Mamy tylko chwilę Kazik - wyjechali na wakacje... Kombi - Słodkiego miłego życia - albo: KSU - Idź pod prąd (sama sobie odpisuję, to się powinno dać leczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 no i było jeszcze: ciao bambina, spadaj mała, tam są drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Wszyscy zapomnieli o Madonnie The Power of Goodbye wymiata dokładam linka do tebłysku http://pl.youtube.com/watch?v=mpAmceLqOnE no i radzę się wsłuchac w tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Oj sorka zielona teraz zauważyłam, że już napisłaś wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.03.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Jim Reeves Adios Amigo http://pl.youtube.com/watch?v=vxKaeA_si2c&feature=related Demis Roussos - good bye my love good bye http://pl.youtube.com/watch?v=7nZKMm-nOsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 29.03.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A może Pamelo żegnaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 I will always love you, Whitney Houston. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 http://baklazanka.wrzuta.pl/audio/fDC4qRw0lu/perfekt_-_nie_placz_ewka Nie płacz Ewka ....Perfekt .... Żegnam was, już wiem Nie załatwię wszystkich pilnych spraw Idę sam, właśnie tam Gdzie czekają mnie Tam przyjaciół kilku mam, od lat Dla nich zawsze śpiewam, dla nich gram Jeszcze raz żegnam was Nie spotkamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 a może też coś bardziej optymistycznego: ...za kilka latmieć u stóp cały światwszystkiego w bród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Drodzy forumowicze, Potrzebuję utwory muzyczne mówiące w o rozstaniu, pożegnaniu, itd. W najróżniejszych językach (well, polski, angielski, niemiecki, hiszpański). Z dowolnego okresu w historii muzyki rozrywkowej, w dowolnym stylu. Byłyby one wykorzystane do pożegnania najlepszej klasy na świecie (= tej, której JA jestem wychowawcą ) Na razie mam tylko: Time to say goodbye. To jak, pomożecie? kurcze zazdroszczę tym uczniom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts