aguś1982 29.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Tu proszę komentować do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.06.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Miło mi ,że pierwsza pokomentuje do woli Po pierwsze nie przejmuj się,że budowa będzie na Twojej głowie, spokojnie dasz radę Kobiety potrafią prowadzić kilka spraw jednocześnie dlatego uważam,że będzie ok...wiem co mówię ...i negocjacje są łatwiejsze Więc życzę powodzenia i trzymam kciuki a....i gdzie tak pada, bo w Bydgoszczy ani kropelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 13.06.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dziękuję za wsparcie. Pada w zachodniopomorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.06.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Aguś .... ja się dołącze do słów INEZ2007 - prawda to ze kobiety są silne, zaradne, pomysłowe a te cechy przydają się przy budowaniu. Trzymam kciuki, domek zapowiada się bajkowo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 13.06.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dziękuję za wsparcie wiem, że musi się udać inaczej nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam Moja zona też zamierza budować domek według projektu Słoneczny . Narazie czytam wpisy i oglądam zdjęcia .Fajnie że mogę zobaczyć jak w rzeczywistośći może wyglądać słoneczny. Liczę na kolejne zdjecia z postępów budowy . Pozdrawiam Robert http://forum.muratordom.pl/uzytkownik73528.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 20.08.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja z chęcią odpowiem na wszystkie pytanie bo tak naprawdę nie wiem o czym pisać . Powiem tak dom jest śliczny i z zewnątrz wygląda bardzo okazale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 20.08.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Świetne zdjęcia a zwłaszcza domu od środka:) dobrze zobaczyć jak to wszystko wygląda. Strop też będe deskować i góre zostawiam na lepsze czasy:) a co do schodów jeszcze nie wiem, licze że projektant mi cos podpowie. Jestem tylko ciekawa czy piec wielofunkcyjny bez podajnika zmieści mi sie do pomieszczenia gospodarczego. Wejście do pomieszczenia robie od strony wiatrołapu. No i ile jak narazie wydałas kasy na to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timszel 05.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ja z chęcią odpowiem na wszystkie pytanie bo tak naprawdę nie wiem o czym pisać . Powiem tak dom jest śliczny i z zewnątrz wygląda bardzo okazale Jestem na początku drogi. Kupiłam projekt Słoneczny bez garażu, wersja E z kątem 35 st. Jak się cieszę, że znalazłam kogoś, kto zrealizował budowę. Jak dlugo trwała budowa? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 06.10.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 od wejścia koparki do stanu surowego zamkniętego minęło 4 miesiące ale moja ekpia składała się z dwóch osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timszel 06.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 od wejścia koparki do stanu surowego zamkniętego minęło 4 miesiące ale moja ekpia składała się z dwóch osób To wg mnie szybko. A teraz na jakim etapie jesteście? Ciągle chodzi o kasę - jak procentowo ksztatuje się wg Ciebie stan surowy zamkniety:instalacje:wykonczenie+biały montarz. A z czego dom jest zbudowany? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timszel 06.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 od wejścia koparki do stanu surowego zamkniętego minęło 4 miesiące ale moja ekpia składała się z dwóch osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 06.10.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 a więc tak jestem obecnie na etapie instalacji elektrycznej koszt wraz z materiałem 10 tyś . Moja sytuacja wygląda następująco dom posiada okna plastikowe w kolorze brązowym , dachóka ceramiczna bras , strop deskowany do połowy deskami które zostało , do dnia dzisiejszego razem z oknami i instalacją elektryczną, oknami itp kosztował mnie 15o tyś w tym robocizna 40 tyś . Budowaliśmy z suporeksów 24 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timszel 06.10.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 a więc tak jestem obecnie na etapie instalacji elektrycznej koszt wraz z materiałem 10 tyś . Moja sytuacja wygląda następująco dom posiada okna plastikowe w kolorze brązowym , dachóka ceramiczna bras , strop deskowany do połowy deskami które zostało , do dnia dzisiejszego razem z oknami i instalacją elektryczną, oknami itp kosztował mnie 15o tyś w tym robocizna 40 tyś . Budowaliśmy z suporeksów 24 . Dziękuję bardzo. A co z tarasem? Gdzie mogę zobaczyć Wasz Słoneczny? Ale mnie kręci to budowanie, choć ciągle zbiram dokumenty do pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 06.10.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A o co chodzi z pytaniem o tars???? A gdzie ty budujesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timszel 07.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Pytałam czy robicie taras wokół domu? Czytam ten projekt co mi przyslali i nie widze czy jest? Ja zadaszenia nie przewiduję na razie ale taras tak. Ponadto jak możesz (bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi) napisz jak usytuowany jest dom na dzialce, która ściana od północy, południa itd.Pozdrawiam bardzo serdecznie.Wanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 07.10.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Odpowiadając na pytania dom mam usytuowany następująco kuchmia od wschodu salon od zachodu , wyjście tarasowe jest w tym samym miejscu co w projekcie lae obok drzwi tarasowych jest jeszcze jedno okno 150/150 ponieważ musieliśmy zlikwidować okno na ścianie bocznej salonu , gdyż nasza działka jest za mała , ale powiem tak bardzo się cieszę z tej decyzji. Taras w przyszłości bedzie zadaszony wiatą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timszel 07.10.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 07.10.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aguś niezłe tempo na budowie, zawsze z niecierpliwością czekam na fotki:) Timszel ja też buduje słoneczny w wersji E bez garażu zbieram papierki ale już mnie głowa boli od tego wszystkiego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 07.10.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 głowa do góry ja trochę łez wylałam przy papierkologi ale pózniej, aż serce się raduje jak wszystko pnie się do góry. Co do tepa to nie uważam ze jest szybkie obok na działce sąsiadka zaczęła równo z nami budowe a jej budynek jest już ocieplony, pomalowany , pdbitka już jest nie wspomne o tynkach i instalacjach bo o tym już ona zapomniała tylko, że robiż u niej 3 ekipy jednocześnie, a wiadomo ile to wszystko kosztuje. Mnie nie stać brac do wszystkiego ekip i troche to dłużej trwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts