Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Agi i Andrzeja budowa słonecznego

Recommended Posts

Hmm czy kominek to dobry pomysł.... mysle że tak. Na ścianie gdzie jest w projekcie planuje dużżżżyyyy tv :) a raczej to sa marzenia mojej drugiej połowy. Salon wydaje mi się wtedy większy optycznie. Jak tylko naucze się wklejać zdjęcia dodam wizualizacje wnętrza. Ściany suporex, na dach napewno blachodachówka.

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kominek jak najbardziej - ja tez bardzo chce, a czy na lewo od kominka to będzie za mało m-ca na TV? Byłam w sobotę u przyjaciół i właśnie mieli otwarty kominek (płomień żywy, bez szybki), a na lewo TV. Super się ogląda siedząc przy kominku. Ja pierwotnie też chciałam tak jak Ty, ale wszyscy z domami przekonali mnie do pozostania przy projekcie oryginalnym. Pozdrawiam

Dzisiaj po tygodniu oczekiwania przysłano mi projekt . Teraz zaczynie sie przygoda ze Słonecznym . Może jak sie jutro uda przekazuje projekt do adaptacji - koszt kszałtuje sie 1400-1500 Pln.

Pozdrawiam

Witaj w Klubie Słonecznych - życzmy sobie szybkiej realizacji przedsięwzięcia. Pozdrawiam

• 3 weeks później...
Aguś i jak tam postępy na budowie? Moje dokumenty utknęły u projektanta, zastanawiam się czy nie szukać innego bo gościu duma jak powinien być rozmieszczony dom na działce i chyba za bardzo nie wie jak to zrobić. Musi to z kimś konsultować w starostwie. Oczywiście od dwóch tygodni nie może tak dojechać:)

• 2 months później...
ostatnio mam mało czasu ale postaram się wkleić zdjęcia w wekend u nas bloczków poszło dość dużo bo mam teren nierówny sparwdziałam w swoim kajecie poszło 1400sztuk, ale po promocyjnej cenie 7000zł więc całkiem całkiem. Obecnie robimy łazienkę w płytkach, trochę mrozy przeszkodziły i mieliśmy 2 tygodnie przestoju ale 1 kwietnia przeprowadzka . Mam mało kasy więc robi jeden człowiek na budowie więc wiadomo, że postępy idą powoli i tylko w środku budynku na zewnątrz dopiero jak się wprowadzimy.

To juz prawie koncówka u ciebie. Ja mam wszystkie fomalności pozałatwiane plus do dyspozcji kredyt na 100% nieruchomości Pozostaje mi tylko teraz działać ,wszystko teraz zalezy od pogody

To czekam na nowe fotki

Pozdrawiam

• 1 year później...
Witam!!! Mam pytanie jak "połączyliście" strop z wieńcem? Wg mnie 3 cm półki na więńcu to mało aby oprzeć na tym belke stropową. Czy mocowaliście jakoś belki stropowe do wieńca pod murłąte. Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam