monika_fal 27.10.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Hmm czy kominek to dobry pomysł.... mysle że tak. Na ścianie gdzie jest w projekcie planuje dużżżżyyyy tv a raczej to sa marzenia mojej drugiej połowy. Salon wydaje mi się wtedy większy optycznie. Jak tylko naucze się wklejać zdjęcia dodam wizualizacje wnętrza. Ściany suporex, na dach napewno blachodachówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timszel 27.10.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kominek jak najbardziej - ja tez bardzo chce, a czy na lewo od kominka to będzie za mało m-ca na TV? Byłam w sobotę u przyjaciół i właśnie mieli otwarty kominek (płomień żywy, bez szybki), a na lewo TV. Super się ogląda siedząc przy kominku. Ja pierwotnie też chciałam tak jak Ty, ale wszyscy z domami przekonali mnie do pozostania przy projekcie oryginalnym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robgaj 27.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzisiaj po tygodniu oczekiwania przysłano mi projekt . Teraz zaczynie sie przygoda ze Słonecznym . Może jak sie jutro uda przekazuje projekt do adaptacji - koszt kszałtuje sie 1400-1500 Pln. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timszel 27.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzisiaj po tygodniu oczekiwania przysłano mi projekt . Teraz zaczynie sie przygoda ze Słonecznym . Może jak sie jutro uda przekazuje projekt do adaptacji - koszt kszałtuje sie 1400-1500 Pln. Pozdrawiam Witaj w Klubie Słonecznych - życzmy sobie szybkiej realizacji przedsięwzięcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 12.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Aguś i jak tam postępy na budowie? Moje dokumenty utknęły u projektanta, zastanawiam się czy nie szukać innego bo gościu duma jak powinien być rozmieszczony dom na działce i chyba za bardzo nie wie jak to zrobić. Musi to z kimś konsultować w starostwie. Oczywiście od dwóch tygodni nie może tak dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 12.11.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 u mnie też powoli w niedzielę kończą tynki i od poniedziałku podwieszam sufity. Jeśli teraz masz kłopoty z projektantem to zmień go wcześniej ja tego nie zrobiłam i do dziś się mecze z gościem który nie przyjeżdza na umówione spotkania tragedia. A jak dużą masz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 13.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Działka jest duża (1500m2) wymiary ok. 50 m x 30 m ale mam dwa wjazdy na działke i to chyba jest problem. Ja chce mieć wejście do domu od strony wschodniej czyli od drogi wewnętrznej a on kombinuje od drogi gminnej i obawiam się że będzie projektował wejście od strony zachodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robgaj 04.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam Agus jak wysoko zrobiłas fundamenty z ilu bloczków. Jak tam postępy w budowie i bardzo mile widziane były by aktualne zdjecia z prac wykonczeniowych Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 04.02.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ostatnio mam mało czasu ale postaram się wkleić zdjęcia w wekend u nas bloczków poszło dość dużo bo mam teren nierówny sparwdziałam w swoim kajecie poszło 1400sztuk, ale po promocyjnej cenie 7000zł więc całkiem całkiem. Obecnie robimy łazienkę w płytkach, trochę mrozy przeszkodziły i mieliśmy 2 tygodnie przestoju ale 1 kwietnia przeprowadzka . Mam mało kasy więc robi jeden człowiek na budowie więc wiadomo, że postępy idą powoli i tylko w środku budynku na zewnątrz dopiero jak się wprowadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robgaj 06.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To juz prawie koncówka u ciebie. Ja mam wszystkie fomalności pozałatwiane plus do dyspozcji kredyt na 100% nieruchomości Pozostaje mi tylko teraz działać ,wszystko teraz zalezy od pogody To czekam na nowe fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 06.02.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 końcówka w środku . jedyne co mogę wam jeszcze doardzić to nim wstrawićie okna zastanówcie się jakie drzwi jaka brama bo kolor to zasadnicza kwestia w cenach te w standardzie są dużo tańsze od złotego dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzicz 02.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witam!!! Mam pytanie jak "połączyliście" strop z wieńcem? Wg mnie 3 cm półki na więńcu to mało aby oprzeć na tym belke stropową. Czy mocowaliście jakoś belki stropowe do wieńca pod murłąte. Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts