monikaitomek 29.03.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Budujemy nasz domek z SILIKATOW czy ktoś już budował z tych materiałów i czy jest zadowolony!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 29.03.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Nie.Jeszcze nie budowałem z sylikatów.Ale poza tym jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 jeszcze nie budowałem z silikatów i jestem bardzo zadowolony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 29.03.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Budowałem z silikatów, ale jeszcze nie wiem czy jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek i Ewa 29.03.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Buduję ścianki działowe z silikatów i mam nadzieję że będę zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 30.03.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Dopiero będę budował, a już jestem zadowolony. Tak serio, to poczytajcie tutaj:http://forum.muratordom.pl/jak-budowac-silka,t18964.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 30.03.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 jak tylko wprowadze sie,pouzywam lazieneczek,to wtedy powiem,czy warto bylo budowac scianki dzialowe z silikatow.Na razie powiem tylko tyle,ze .....sa cholernie ciezkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 30.03.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 ja mam dom z silikatów, ściana trójwarstwowa, jeszcze nie mieszkam, trwa wykończeniówka.Materiał b.twardy, wytrzymały, kl.15, ma duże zdolności akumulacyjne.Najlepiej budować z nich ścianę trójwarstwową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 30.03.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 ja mam dom z silikatów, ściana dwuwarstwowa, jeszcze nie mieszkam, trwa wykończeniówka. Materiał b.twardy, wytrzymały, kl.15, ma duże zdolności akumulacyjne. Najlepiej budować z nich ścianę dwuwarstwową. Pozdrawiam, MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 30.03.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 nie buduję z silikatów i cieszę się, że nie ich nie wybrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 30.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 bm_mi napisał: nie buduję z silikatów i cieszę się, że nie ich nie wybrałem Super. Jakieś argumenty czy tzw. wiejskie dywagacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 30.03.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 ja będę miał dom z silikatów, ściana dwuwarstwowa, jeszcze nie mieszkam, trwa rysowanie projektu. Materiał b.twardy, wytrzymały, kl.15, ma duże zdolności akumulacyjne. Najlepiej budować z nich ścianę taką jak w moim projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 30.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 bm_mi napisał: nie buduję z silikatów i cieszę się, że nie ich nie wybrałem a ja nie mogę zrozumieć (zaprzeczenie zaprzeczenia czyli twierdzenie ) A na temat Buduję z silikatów - obecnie SSO (wybór świadomy), byłem zadowolony, jestem zadowolony, i mam nadzieję być zadowolonym pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 30.03.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Geno napisał: bm_mi napisał: nie buduję z silikatów i cieszę się, że nie ich nie wybrałem Super. Jakieś argumenty czy tzw. wiejskie dywagacje? argumenty hmm, masz tyle postów, a nie umiesz użyć opcji: "szukaj" to straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 monikaitomek napisał: Budujemy nasz domek z SILIKATOW czy ktoś już budował z tych materiałów i czy jest zadowolony!! Pozdrawiam Będzie Pani zadowoloooona! A tak powaznie,to całkiem dobry materiał: bardzo dobra izolacja akustyczna, akumulacja ciepła. Ja będę miał z niego ściany działowe. Na zewnętrzne wolałem dać BK - lepsza izolacyjność cieplna, gorsza akustyka ale okolica u mnie cicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 30.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 bm_mi napisał: argumenty hmm, masz tyle postów, a nie umiesz użyć opcji: "szukaj" to straszne Gdybyś sam jej użył, doszedłbyś do zupełnie odmiennych wniosków. Zakładając jednak że użyłeś: uzasadnisz swoje fobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 30.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Emer napisał: bm_mi napisał: argumenty hmm, masz tyle postów, a nie umiesz użyć opcji: "szukaj" to straszne Gdybyś sam jej użył, doszedłbyś do zupełnie odmiennych wniosków. Zakładając jednak że użyłeś: uzasadnisz swoje fobie? poszukaj jeszcze raz nie ustawiając wirtualnego filtra "silikaty są the best, resztę wyników odrzuć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 30.03.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 bm_mi napisał: Geno napisał: bm_mi napisał: nie buduję z silikatów i cieszę się, że nie ich nie wybrałem Super. Jakieś argumenty czy tzw. wiejskie dywagacje? argumenty hmm, masz tyle postów, a nie umiesz użyć opcji: "szukaj" to straszne Nie interesuje mnie co sobie ktoś powypisywał - interesują mnie fakty a Ty jak na razie bredisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 a ja chciałam budować działówki z silikatów, ale jak musiałam je kupić, to zapisy były na 3 miesiące naprzód I mam BK, miękki i beznadziejny do wieszania cięższych rzeczy typu pawlacz czy szafki kuchenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 30.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 coulignon napisał: Ja będę miał z niego ściany działowe. Na zewnętrzne wolałem dać BK - lepsza izolacyjność cieplna, gorsza akustyka ale okolica u mnie cicha. No proszę. Przez chwilę wydawało mi się, że Ty to ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts