cotton 30.03.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Witam wszystkich serdecznie ! Nazywam sie Mariusz Kiełbus. Na co dzień zajmuję się pracami ogólnobudowlanymi. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę Wam aby wasze domki były właśnie takie jak je sobie wymarzyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek_Jot 02.04.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 My własnie kończymy budowę niedaleko Legnicy. Pozdrawiamy wszystkich. Budujemy domek AR-1. http://www.ar-1.mojabudowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg197413 03.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam Mam na imię Grzegorz. Jestem z okolic Wrocławia, mam zamiar zbudować dom ,,Rusałka'' Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witaj , my tez zaczynamy zmagania z budową , choć na forum jestem już długo długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts