Gość Anula2 04.09.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Ile kosztuje wykonanie (pewnie liczy se za za 1 mb) podmurowki tarasu - jedna warstwa wewnetrzna dwa bloczki betonowe na sztorc, zewnetrzna - oblozenie kastka granitowa 8x11, ktorej wyjdzie 5 warstw. Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 05.09.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Ja płacę za robociznę za 55 m. kw. kostki z jadaru plus murek granitowy ( na wysokość 5 kostek granitowych czyli licząc długość murku razy wysokość wychodzi 12,5 m kostki granitowej do położenia/postawienia) = 2000 zł. W tej cenie 3 zejścia (dwu stopniowe). Granit 350 zł plus 100 za transport, szukam właśnie tańszego w okolicach piaseczna. Obramowanie tarasu już jest - to bloczki betonowe na płask kładzione, 4 bloczki. Czy kostki granitowe bedziesz kłaść bez widocznej spoiny od frontu? Na ul. Młynarskiej w wawie to widziałem ekstra, są zdaje się przylepione od 'tył' do fundamentu/obramowania. Dziśwłąsnie fotki tego chcę zrobić by wykonawcy nakłaść jak ma być....pozdrawiamwoytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts