bobowa budowniczowa 30.03.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Celine Dion nigdy nie koncertowała w Polsce. Ostatnio czytałam, że są duże szanse na jej przyjazd do Polski, prawdopodobnie w czerwcu. Czy ktoś ma jakieś przecieki?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 31.03.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Poszedłbym na koncert,jeden z lepszych wokali.Choć mam inny ideał kobiecego głosu.... Carpenter (ś.p.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 01.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Celine Dion nigdy nie koncertowała w Polsce. Ostatnio czytałam, że są duże szanse na jej przyjazd do Polski, prawdopodobnie w czerwcu. Czy ktoś ma jakieś przecieki?????? "Wprost" jest tygodnikiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Celine Dion nigdy nie koncertowała w Polsce. Ostatnio czytałam, że są duże szanse na jej przyjazd do Polski, prawdopodobnie w czerwcu. Czy ktoś ma jakieś przecieki?????? "Wprost" jest tygodnikiem.... nie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 07.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Celine Dion nigdy nie koncertowała w Polsce. Ostatnio czytałam, że są duże szanse na jej przyjazd do Polski, prawdopodobnie w czerwcu. Czy ktoś ma jakieś przecieki?????? "Wprost" jest tygodnikiem.... nie rozumieć No i w tym roku Wprostowi nie zgrał się z dzień wydania z Prima Aprilisem i kawał wygląda na prawdziwe info Gorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.04.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Czy będzie w Polsce Celine Dion???? a co to za technologia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.04.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Celine Dion nigdy nie koncertowała w Polsce. Ostatnio czytałam, że są duże szanse na jej przyjazd do Polski, prawdopodobnie w czerwcu. Czy ktoś ma jakieś przecieki?????? "Wprost" jest tygodnikiem.... nie rozumieć No i w tym roku Wprostowi nie zgrał się z dzień wydania z Prima Aprilisem i kawał wygląda na prawdziwe info Gorath A co to za kawał który podobno jest prawdziwy???? Wiesz czy nie wiesz coś na temat koncertu??? Ostatnio czytałam, że prawdopodobnie będzie on w W-wie, pod koniec maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.04.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Czy będzie w Polsce Celine Dion???? a co to za technologia? Retro nie nabijaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 08.04.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No to przepraszam, skoro sprawa poważna, z fankami lepiej nie zadzierać.. Przeczytałem o tym we Wprost w ubiegłym tygodniu i uznałem to za Prima Aprilis, ze względu na datę wydania. Jest to jedyny znany mi ślad na temat tego wiekopomnego wydarzenia. Gorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to przepraszam, skoro sprawa poważna, z fankami lepiej nie zadzierać.. Przeczytałem o tym we Wprost w ubiegłym tygodniu i uznałem to za Prima Aprilis, ze względu na datę wydania. Jest to jedyny znany mi ślad na temat tego wiekopomnego wydarzenia. Gorath Przecież się nie gniewam Ale dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts