Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepszy Twoim zdaniem producent kabin prysznicowych

Najlepszy Twoim zdaniem producent kabin prysznicowych (cena/jakości)  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy Twoim zdaniem producent kabin prysznicowych (cena/jakości)

Recommended Posts

Witam,

jestem na etapie wyboru kabiny prysznicowej. Na tym forum naczytalam sie mnostwo. O wiele tez podopytywalam sie w salonach sprzedazy. Tyle ze czesto opinie same sobie zaprzeczaja. Dlatego chcialabym podejsc do tego zagadnienia bardziej... statystycznie :)

Prosze Was o opinie, ktory producent kabin jest Waszym zdaniem (generalnie) najbardziej godzien polecenia (glownie chodzi tu o stosunek ceny do jakosci). Chetnie przeczytam tez o tym czego najlepiej unikac, jakie wady u ktorych producentow sa najczestsze itp.

Nam jakos nic w sklepach nie wpadlo w oko lecz jesli juz tak sie stalo to cena powalala na kolana

Odpalilismy alledrogo i kabiene do ktorej link jest ponizej zakupilismy za 400,01zł + transport chyba 70 zeta - oni wlasnie sprzedaja na allegro i mozna kupic jak widac sporo taniej - maja aukcje rowniez BCM

Jest rewelacyjna, ma wypasione okucia, zmyslny syfon, same szkla waza z 50 kilo :o

Wszystko pewnie od skosnookich lecz wtedy jeszcze ich nie bojkotowalismy :wink:

http://tk-metalform.com/catalog/cubicle/3920.php

Odpalilismy alledrogo i kabiene do ktorej link jest ponizej zakupilismy za 400,01zł + transport chyba 70 zeta - oni wlasnie sprzedaja na allegro i mozna kupic jak widac sporo taniej - maja aukcje rowniez BCM

Jest rewelacyjna, ma wypasione okucia, zmyslny syfon, same szkla waza z 50 kilo :o

Wszystko pewnie od skosnookich lecz wtedy jeszcze ich nie bojkotowalismy :wink:

http://tk-metalform.com/catalog/cubicle/3920.php

Jest SUPERowa. Wizualnie na pewno!! :)

Dokladnie takie mi sie podobaja - jak tu: http://forum.muratordom.pl/kabina-jednoskrzydlowa-ravak-ronal-aquaform-sanplast,t127647.htm

Napisz prosze o niej cos wiecej! Od dawna jest w Waszym domu? Kiedy ja kupiliscie? Nie bylo z nia problemow? Jaki brodzik do niej pasowal? Ona jest jednoskrzydlowa, tak?

Z gory dzieki za wszelklie infotmacje

Jest SUPERowa. Wizualnie na pewno!! :)

Dokladnie takie mi sie podobaja - jak tu: http://forum.muratordom.pl/kabina-jednoskrzydlowa-ravak-ronal-aquaform-sanplast,t127647.htm

Napisz prosze o niej cos wiecej! Od dawna jest w Waszym domu? Kiedy ja kupiliscie? Nie bylo z nia problemow? Jaki brodzik do niej pasowal? Ona jest jednoskrzydlowa, tak?

Z gory dzieki za wszelklie infotmacje

jest u nas od okolo tygodnia

kupiona 2 tygodnie temu

problemow nie bylo

brodzik, sufon i zestaw podlaczeniowy w zestawie i cenie

brodzik niski lecz taki chcielismy

jest 1-skrzydlowa otwierana oczywiscie na zewnatrz

na razie nic wiecej nie powiem gdyz czeka na zamontowanie a lazienka bedzie pewnie na nia gotowa za okolo tydzien

odezwij sie na priw za kilka dni a moze cos wiecej odpisze - bez PW zapomne :wink:

firma ta wystawia na allegro BCM i mozna cos upolowac, to jest normalny sklep gdzie mozna pojsc, poogladac i kupic

• 2 years później...
Ja kupiłam polską kabinę firmy Aquakryl i jestem bardzo zadowolona, widać że dobrze zrobiona. Cena bardzo przystępna jak na polską kabinę. Nie polecam chińskich. Wsześniej kupiłam sobie taką i służyła mi niecałe 2 lata:/ szkoda pieniążków na taki szajs. Lepiej dołożyć 500 zł i kupić kabinkę na kilka pożadnych lat. Pozdrawiam

• 1 month później...