bagusia 06.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapomniałam dodać, że chyba jednak zdecydujemy się na zacisze. Mężowi bardziej się podoba. Na plus przemawiają - 2 pom gospodarcze (w jednym pralnia, w drugim kotłownia), - duża kuchnia z jadalnią, - ładniejszy od strony zewnętrznej:P (co prawda niezbyt ważny argument) - spiżarnia, Co do drzwi tarasowych, jak się je powiększy to będzie super:) Ps ja cały czas pamiętam o obiecanej kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 06.10.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapomniałam dodać, że chyba jednak zdecydujemy się na zacisze. Mężowi bardziej się podoba. Na plus przemawiają - 2 pom gospodarcze (w jednym pralnia, w drugim kotłownia), - duża kuchnia z jadalnią, - ładniejszy od strony zewnętrznej:P (co prawda niezbyt ważny argument) - spiżarnia, Co do drzwi tarasowych, jak się je powiększy to będzie super:) Ps ja cały czas pamiętam o obiecanej kawie A kawa czeka Znalazłem sponsora na stół z krzesłami - więc będzie też gdzie wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
X-tra 07.10.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Zapomniałam dodać, że chyba jednak zdecydujemy się na zacisze. Mężowi bardziej się podoba. Na plus przemawiają - 2 pom gospodarcze (w jednym pralnia, w drugim kotłownia), - duża kuchnia z jadalnią, - ładniejszy od strony zewnętrznej:P (co prawda niezbyt ważny argument) - spiżarnia, Co do drzwi tarasowych, jak się je powiększy to będzie super:) No dobrze gadasz bagusia Zainspirowałaś mnie tymi drzwiami "za małymi" i teraz to ja trochę żałuję, że z tych dwóch okien nie zrobiliśmy dużego wyjścia na taras (bo będzie u nas też na tej ścianie od salonu)...no ale już po ptakach Może kiedyś się wywali Widok na zachód słońca byłby cudowny. Chociaż i tak będzie, bo okno ma 3metry i jest sporo obniżone, więc na razie niech tak zostanie. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 07.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No dobrze gadasz bagusia Zainspirowałaś mnie tymi drzwiami "za małymi" i teraz to ja trochę żałuję, że z tych dwóch okien nie zrobiliśmy dużego wyjścia na taras (bo będzie u nas też na tej ścianie od salonu)...no ale już po ptakach Może kiedyś się wywali Widok na zachód słońca byłby cudowny. Chociaż i tak będzie, bo okno ma 3metry i jest sporo obniżone, więc na razie niech tak zostanie. Pozdrówki Co dwie głowy to nie jedna, dlatego zawsze muszę wyrzucić z głowy wszystkie moje pomysły i zachcianki, wysłuchać opinię innych i wybrać co najlepsze Kupiłam już 1projekt i właśnie jestem na etapie sprzedaży, gdyż zmieniliśy działkę i nam już nie pasuje Dlatego teraz muszę być pewna! Wczoraj szukając jakiś fotek z budowy zacisza całkiem przypadkiem natrafiłam na kolejny ładny projekt http://www.extradom.pl/StronaProjektu.aspx?projektID=382 chociaż uważam, że zacisze jest chyba najładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 11.10.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 witam może jeszcze mi się uda Agnieszka30 jakieś postępy w pracach? Czekamy na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 12.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam.Z wielkim uśmiecham na twarzy mogę wreszcie powiedzieć ze plan na rok 2009 został wykonany. Czyli fundamenty postawione, ocieplone i zasypane piaseczkiem. (tego piasku to trochę weszło bo ponad 200 ton).Dobrze ze nie zrobiłem na gotowo wjazdu na posesje bo po tym transporcie piasku wszystko zrujnowane hihih. psteraz tylko kupić materiały i w następnym roku ruszać dalej z pracami jaki wszystko pójdzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka30 12.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Agnieszka30 jakieś postępy w pracach? Czekamy na nowe fotki Fotki będą jak tylko znajdę chwilkę (mam nadzieję, że niedługo ) Planujemy wprowadzić się pod koniec października. Są płytki w wiatrołapie, korytarzu, kuchni, pralni, spiżarce, kotłowni i garażu, gładzie też w końcu zrobione. Fachwcy kończą montować kominek, malujemy ściany, w tym tygodniu będą kładzione panele i prawdopodobnie zostanie zrobiona kuchnia. Mamy też nadzieję, że w przyszłym tygodniu (o ile dopisze pogoda) położona zostanie kostka i tarasy. Niestety na drzwi wewnętrzne musimy czekać do końca października. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 12.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Agnieszka30 jakieś postępy w pracach? Czekamy na nowe fotki Fotki będą jak tylko znajdę chwilkę (mam nadzieję, że niedługo ) SUPER! Już się nie mogę doczekać aż zobaczę zacisze od środka. Bo wiadomo, inaczej wszystko wygląda w cegłach a zupełnie inaczej jak już są tynki i kolory na ścianach. Domek nabiera przestrzenności:) Jeśli mogę mieć prośbę, to bardzo bym chciała zobaczyć wielkość jednej z tych mniejszych sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka30 26.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 W końcu znalazłam chwilę. Ostatnio brakuje mi dnia Różowy i zielony pokoik to pozostałe dwie sypialnie. Zdjęcia chyba nie odzwierciedlają ich wymiarów. Pokój od strony wejścia (u nas dziecięcy) ma ok. 3,30m x 3,90m, natomiast sąsiadujący z kotłownią (u nas komputerowy ) ma ok. 3,30m x 3,60m. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 27.10.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Pokój od strony wejścia (u nas dziecięcy) ma ok. 3,30m x 3,90m, natomiast sąsiadujący z kotłownią (u nas komputerowy ) ma ok. 3,30m x 3,60m.Pozdrawiam u nas "komputerowy" i "dziecięcy" są odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka30 28.10.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Uważam, że całkiem rozsądnie U nas okno pokoju od strony wejścia wychodzi na dom psiapsiółki naszego dziecka. Ten wybór nie był nasz. Może z czasem się odmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka30 13.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam Jak Wam się mieszka "w zaciszu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 13.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam Jak Wam się mieszka "w zaciszu" ? Oj dobre pytanie. Ale ja niestety jeszcze nieznam odpowiedzi. Moze za rok uda mi sie odpowiedzieć. A swoja droga ta rowniez czekam na opinie innych. Pozdrawiam wszystkich tych którzy już skończyli, tych którzy są przed końcem prac i tych którzy dopiero zaczynają czyli takich jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 20.12.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witam Jak Wam się mieszka "w zaciszu" ? Od trzech tygodni mieszkamy już w naszym "zaciszu" . Układ pomieszczeń jest bardzo dobry. Trochę wyposażenia jeszcze brakuje no i netu przede wszystkim. Ale mieszka się bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka30 20.12.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 My przeprowadziliśmy się 5-go grudnia. Mamy net, ale brakuje karniszy i żyrandoli Mieszka się super. Faktycznie układ pomieszczeń bardzo funkcjonalny. Cieszę się, że wybraliśmy ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 21.12.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 My przeprowadziliśmy się 5-go grudnia. Mamy net, ale brakuje karniszy i żyrandoli Mieszka się super. Faktycznie układ pomieszczeń bardzo funkcjonalny. Cieszę się, że wybraliśmy ten projekt. Czyli podobnie wprowadziliśmy się, my 30 listopada. Tylko chyba u nas braki większe w wyposarzeniu, ale jest wesoło - no i sprzątania mniej na święta bo dywanów i firanek nie ma. Wczoraj był test domku na docieplenie. Przy -25 na zewnątrz, przy zwykłym paleniu w piecu było w domu 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 15.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam wszystkich.Mam maly problem i moze ktos z Was doradzi, podzieli sie swoim doswiadczeniem.Chodzi mianowicie ze nie wiem jakie stawiac kominy, czy takie murowane z pełnej cegly czy takie systemowe. Jak to jest u Was, jakie kominy stawialiscie i czemu taki wybor a nie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 25.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mam pytanie.Ile placiliscie za postawienie dachu, ile za m2. bo cena ktora uslyszalem od ciesli przerazila mnie i odebrala chec budowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 26.01.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Widac okres zimowy to raczej nikt nie zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 26.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja bym Ci odpowiedziałam ale niestety nie wiem Tak przy okazji zapytam- jak idzie budowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts