grzesiek_LA 04.01.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 U kolegi brak widać motywacji. U nas jak narazie motywacja pełną parą tylko środki finansowe hamują Marcin - u mnie niestety jest ten sam finansowy hamulec motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdanki 05.01.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jaka dużą działkę kupiliście jeśli można wiedzieć Pewnie, że można 1466m, jak dla nas ani za mała ani za duża... chociaż szerokość jest idealnie pod ten dom, ani metra więcej Także ogród przed i za domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejek81 08.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dom w zaciszu fajna sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdanki 10.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 dom w zaciszu fajna sprawa:) budujesz, zamierzasz budować? czy tak tylko, luźna uwaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejek81 12.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 witam!buduje,sledze to forum juz dlugo z tego co pamietam to od czasu jak pancerny zaczynal budowe?my wtedy z zona bylismy na etepie kupna planu,dzialki itp....zastanawialismy sie nad tym projektem i chcielismy zasiegnac opinii innych?kupilismy dzialke 0,10 ha i balismy sie ze ten dom sie nie zmiesci ale sie udalo jest tak w sam raz chociaz ja widzialbym ten dom na wiekszej dzialeczce.w tej chwili jest w stanie surowym zamknietym.my zmienilismy tylko drzwi balkonowe od strony salonu sa powiekszone o 70 cm.jak naucze sie wstawiac zdjecia to postaram sie cos wrzucic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 13.01.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Czesc Wambejek81 czekamy na foto. Sciagnij sobie program picasa i przez niego fajnie sie wrzuca tylko musisz wczesniej sobie pewnie zalozyc konto email na google http://picasa.google.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejek81 29.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 witam!mam maly problem ze wrzuceniem zdjec na forum mam sciagnieta picase,konto gogle tez mam,zdjecia z picasy mam juz w albumie ale nie moge je wstawic na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 30.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Wejdz w na forum w ustawienia, później w edytuj sygnaturke i tam wstawi swojego linka z picassa i zawsze będziesz miał w podpisie linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejek81 30.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 czesc!mam nadzieje ze mi sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 30.01.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No ładnie pogratulować. Tylko widze ze dach masz zrobiony tak na równo w około domu. Chodzi mi o wykończenie tutaj kolo rynien. Nie wiem jak to nazwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 30.01.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Tak sie przygladam fotką i chyba nie macie kominka, bo w tym miejscu gdzie jest komin macie jakas zabudowe z plyt G-K. No ale sa 2 kominy wiec nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejek81 31.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) czesc wam!tak,dach jest zrobiony caly na rowno ale to moj blad poniewaz powinienem tzw.trempel podniesc chociaz na dwa pustaki wtedy strych bylby wyzszy i dach wyszedlby z okien.dlatego tak to teraz wyglada poniewaz ramy leza bezposrednio na stropie,ale mozna to jeszcze troche poprawic przy montazu blachy!a co do kominka to myslelismy z zona o elektrycznym nawet elektryk zostawil mi tam kable,ale po malym namysle zdecydowalismy sie na bio-kominek nawet jest juz kupiony. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez bejek81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejek81 16.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 jakas cisza na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 18.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 jakas cisza na forum? No ogolnie slabe zinteresowanie forum. To i tak kilka osbo na chwile sie pojawilo, bo jakis czas to chyba tylko ja tu zagladalem i pisalem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavik 18.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Narazie nie mam co pisać. Nadal czekam na ruchy architekta. Już zaczyna mnie to denerwować. Projekt zaniosłem do adaptacji w czerwcu, a dopiero w poniedziałek ma wysłać do ZUDu... Mam nadzieję, że wszystkie pozwolenia na budowę będę miał do wiosny. Majster zaliczkowany, nie może być opóźnień... Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 19.02.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Projekt zaniosłem do adaptacji w czerwcu, a dopiero w poniedziałek ma wysłać do ZUDu... Mam nadzieję, że wszystkie pozwolenia na budowę będę miał do wiosny. Trzymajcie kciuki To co ty masz za architekta. Przecież to jest ponad pół roku. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejek81 19.02.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 witam!a kolega to wprowadzal jakies przerobki domku u tego architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavik 19.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 To co ty masz za architekta. Przecież to jest ponad pół roku. Masakra Niestety, ale bardzo znany i polecany. Nabrał roboty i tak wychodzi. Wcześniej go nie poganiałem, bo nie spieszyło mi się, a teraz sam tego żałuję... witam!a kolega to wprowadzal jakies przerobki domku u tego architekta?Nie, przeróbek nie było wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejek81 21.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 no to faktycznie dlugo zwleka,ale ty masz troche czasu na zalatwienie wszystkich papierkow.a fachowcow juz masz wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 15.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Pogoda sie zaczela i fachowcy sie odezwali. Poniedzialek montaz dachowki rozpoczynamy. Mysle ze moze do swiat uda sie panom zrobic, ale to tylko moje mysli bo dach duzy (prawie 360 m2) wiec tez sporo pracy. Jak bedzie cos widac to w swieta jakies fotki wstawie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts