Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C149 DOM W ZACISZU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 246
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam!buduje,sledze to forum juz dlugo z tego co pamietam to od czasu jak pancerny zaczynal budowe?my wtedy z zona bylismy na etepie kupna planu,dzialki itp....zastanawialismy sie nad tym projektem i chcielismy zasiegnac opinii innych?kupilismy dzialke 0,10 ha i balismy sie ze ten dom sie nie zmiesci ale sie udalo jest tak w sam raz chociaz ja widzialbym ten dom na wiekszej dzialeczce.w tej chwili jest w stanie surowym zamknietym.my zmienilismy tylko drzwi balkonowe od strony salonu sa powiekszone o 70 cm.jak naucze sie wstawiac zdjecia to postaram sie cos wrzucic!:goodnight:

• 3 weeks później...
czesc wam!tak,dach jest zrobiony caly na rowno ale to moj blad poniewaz powinienem tzw.trempel podniesc chociaz na dwa pustaki wtedy strych bylby wyzszy i dach wyszedlby z okien.dlatego tak to teraz wyglada poniewaz ramy leza bezposrednio na stropie,ale mozna to jeszcze troche poprawic przy montazu blachy!a co do kominka to myslelismy z zona o elektrycznym nawet elektryk zostawil mi tam kable,ale po malym namysle zdecydowalismy sie na bio-kominek nawet jest juz kupiony. Edytowane przez bejek81

• 3 weeks później...

Narazie nie mam co pisać. Nadal czekam na ruchy architekta. Już zaczyna mnie to denerwować. Projekt zaniosłem do adaptacji w czerwcu, a dopiero w poniedziałek ma wysłać do ZUDu...

Mam nadzieję, że wszystkie pozwolenia na budowę będę miał do wiosny. Majster zaliczkowany, nie może być opóźnień...

Trzymajcie kciuki ;)

To co ty masz za architekta. Przecież to jest ponad pół roku. Masakra

Niestety, ale bardzo znany i polecany. Nabrał roboty i tak wychodzi. Wcześniej go nie poganiałem, bo nie spieszyło mi się, a teraz sam tego żałuję...

witam!a kolega to wprowadzal jakies przerobki domku u tego architekta?
Nie, przeróbek nie było wcale.

• 4 weeks później...