Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AUTOMATYCZNA SKrzynia biegow

waldibmw

Recommended Posts

Widzisz Waldi, bo u nas w Pl to się jeszcze w dupach przewraca. widać za mało konkurencji jeszcze. a na większą nas nie stać, bo nieopłacalne że by np w moim 60 tys mieście były 3 salony moto. i to samo się tyczy niestety wszystkiego.

pozzdrawiam. Czesciowo masz racje .parelat temu w BMW -FUS wawa jak kupowalem moto dali pojezdzic i to na paru typach- widac wszystko zalezy od salonu.Olac niemoge (chociaz byl moment ze mialem chec)boj juz jest cieploi niemoge sie doczekac! (mam nadzieje ze TY mnie rozumiesz ) pozdrawiam ,do zobaczenia na trasie :wink:

PS. Ja bym ich olał.

• Odpowiedzi 96
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzisz Waldi, bo u nas w Pl to się jeszcze w dupach przewraca. widać za mało konkurencji jeszcze. a na większą nas nie stać, bo nieopłacalne że by np w moim 60 tys mieście były 3 salony moto. i to samo się tyczy niestety wszystkiego.

pozzdrawiam. Czesciowo masz racje .parelat temu w BMW -FUS wawa jak kupowalem moto dali pojezdzic i to na paru typach- widac wszystko zalezy od salonu.Olac niemoge (chociaz byl moment ze mialem chec)boj juz jest cieploi niemoge sie doczekac! (mam nadzieje ze TY mnie rozumiesz ) pozdrawiam ,do zobaczenia na trasie :wink:

PS. Ja bym ich olał.

http://images25.fotosik.pl/197/04d452f08cd0fc5dmed.jpg Skrzynka rewelacja !pozycje D -czyli normal P-czyli sport ,wyzej zmienia biegi i reczna gora dol ,ale z 5 na 1 jak zaszybko nieprzezuci i na recznej zmianie hamuje silnikiem ,lewa nozka odpoczywa .No i ABS prawie taki jak w BMW narazie jestem zachwycony :D :D

no Waldi!

szacunek, ciacia sprzęt :D

zaje...zrywny ;-)))

Wczoraj zarejestrowalem i ubezpieczylem! Dzis 80km po LODZI narazie rewelacja mimo ze wolniejszy od BMW (4sekundy do sety) BURGI ^ sek itak katamarany o jedne swiatla z tylu Jutro jak niebedzie padalo jade do KRZECZAGO _CITY zrobie z 250km

Nieprzypuszczalem ze ma takie odejscie! Heble -ok Oslona przed wiatrem super! BMW miala lepsze zawiechy -no ale to byl GS! teraz ucz sie omijac studzienki i inne dekle :D :D :D :D :D