Aluland 22.04.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Urodziłęm sie w miescie w ktorym czar jednego sladu był tym czymś, ludzie, fani, zapaleńcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.04.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 !$ sek to pijani na rowerach Cie ganiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.04.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 14 sek to................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.04.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 moj mesiek robi to 7,8 240C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.04.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zartowałem Wini 205 km robi to szybciej ale radocha z tego mrukowatego...wolnego jak kum kum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.04.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 oglądałem film na yotube ,czołowe - Wini i Honda chyba Accord... ostatnia droga japończyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.04.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 widZe ze brak nikotyny CI szkodzi! wiedz ze jak przestales palic to bedziesz!! Natomiast jak przestaniesZ BZYKAC to faktycznie juz niebedziesz BZYKAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.04.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 widZe ze brak nikotyny CI szkodzi! wiedz ze jak przestales palic to bedziesz!! Natomiast jak przestaniesZ BZYKAC to faktycznie juz niebedziesz BZYKAL będe będę tylko innym tempem.... a do celu też dojadę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.04.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 widZe ze brak nikotyny CI szkodzi! wiedz ze jak przestales palic to bedziesz!! Natomiast jak przestaniesZ BZYKAC to faktycznie juz niebedziesz BZYKAL będe będę tylko innym tempem.... a do celu też dojadę.... APREOPOS! znam paru zakreconych od moto w Lubline np.Jacek Wargulak ! Super Gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jest tu ich cała masa, KM Pionier, mistrz Szczerbakiewicz....itd itd. z drugiej strony inni ZAKRĘCENI np poseł Palikot, muzycznie długo wymieniać....ale za Panią Kruk to cały Lublin przeprasza Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witch13 09.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 AUTOMAT jest świetny. Kiedyś mąż był nieugiętym przeciwnikiem automatu, kiedyś... kiedy nie miał okazji przejechać się automatem. Od kilku lat mamy automat i nigdy nie zamieniłby go na manual..., jest rewelka!!! Jest cudowny zwłaszcza w miastach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 11.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 mam autko z manualem ale od czasu do czasu ( odprowadzenie szefowej hondy do serwisu ) smigam automatem no i wrazenia pierwsze 500m wale w hamulec az milo ale potem oki w miescie zapominam o biegach fajna sprawa ale wolalbym sprobowac sekfensyjnej czy jak to sie pisze to automat z mozliwoscia przelaczania biegow jeden do gory i jeden w dol a co do ruszania autkiem z piskiem w moim jest asr automatyczny nie moge go wylazcyc i palenie gomy i piski odeszly do lamusa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 11.08.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mnie tylko automat! Wprawdzie nie jeżdżę, ale męczenie się z jakąś 'wajchą' uważam za zbędne, gdy technika poszła do przodu i ułatwia. Przypomina mi się sytuacja sprzed wielu lat, gdy na rynek wchodziły automatyczne aparaty fotograficzne. Dla wielu były to tzw. 'idiot kamery' tzn. uważali z wyższością, że to dla idiotów. Podobnie jeszcze niedawno wśród znajomych, zwłaszcza mężczyzn, przeważał pogląd, że jak skrzynia w aucie to 'tylko ręczna". Jakoś dzisiaj coraz więcej osób, w tym faceci - vide i ten wątek - przekonuje się, że automat jest świetny. Jakoś tak jest, że co nowe to najpierw musi być skrytykowane, zdeprecjonowane. Mój mąż wychowany na wsi pamięta jeszcze jak wchodziły pierwsze kombajny na pola i wielu rolników dalej wolało kosić kosą, bo ziarno z kombajnu jakieś nie takie było i słoma pognieciona Ci sami dzisiaj nawet już nie umieją kosą kosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 24.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 automacik już się wychwaliłam nieco wcześniej,ale mam pytanie.Znacie jakiś dobry warsztat w świętokrzyskim,płocku lub wawie, żeby wymienili olej w skrzyni biegów?Mój Scenic ma przejechane 90 tys km i boje sie żeby nie było za poźno na wymiane oleju.Jakby nie było to wymiana tańsza niż naprawa skrzyni Może ktoś doświadczony poradz. Monikai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekwwy 25.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Mam astrę f w automacie i jestem po prostu szczęśliwy.Każdy mi odradzał zakup auta ze skrzynią automatyczną-bo jak ci się popsuje to zobaczysz.Każda skrzynia może paść jak sie ją zle eksploatuje.Myślę,że auta takie są mniej skatowane,gdyż moment obrotowy jest optymalnie dobrany i komputer decyduje kiedy nastąpi zmiana biegu.Super sprawa to przycisk S -pieknie wkręca auto na obroty.Dla mnie same zalety!' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2008 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 To ja swoje pięć groszy wrzucę Mam manualna i automata (oczywiście nia łącznie w jednym wozie ) Dochodzę do wniosku, że ten automacik nieco rozleniwia, a jak jeszcze włączę tempomat to czuję się jak bym w Colin McRae'a na konsoli grała. Generalnie wygodne to cudo po mieście - przede wszystkim, ale czasem sobie lubie biegi poprzerzucać - w dłuższej podróży jest to jakieś urozmaicenie w monotonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 26.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witam,Kilkadziesiat lat jezdzilem manualem,roznymi autami...Prawie miesiac temu kupilismy w firmie Lexusy IS 250 z automatem...Mysle,ze juz nie zmienie na manuala,wygoda az milo,automat nowej generacji imaczej sie sprawuje,plus 3 opcje przelozen lacznie ze sportowym..Ale tak jak w zyciu ...kazdy ma swoj wybor PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts