Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Złote Myśli forumowiczów

Geno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niektore pytania wprost powalaja. Ale nie bede po was jezdzil bo mnie oplujecie. Zamiast tego sam zapytam: a nie mozecie poczekac do nowego roku jak znikna paranoja pozwolen? I jeszcze jedno: pewnie do glowy nikomu nie przyszlo zeby egzekwowac wlasne prawo do budowania na wlasnym terenie co mu sie podoba, a nie co podoba sie urzednikowi? Nic dziwnego ze w polsce taki syf, jak swiadomosc zerowa.

:D

Jest może kilka dodatkowych argumentów...

Jak posadzą ten styropian, to konsekwentnie zaczną wymieniać okna na szczelne plastiki i "zabiją" tą chałupę! Wejdzie wilgoć (styro jej nie pozwoli wyjść ze ścian na zewnątrz) i zaczną się grzybki! Syndrom "chorego domu". Będzie upierdliwe zatykanie każdej szczelinki "bo pizga chłodem" wzmagające ten proces.

Ja mam takie całkiem serio pytanie: dlaczego facet przegląda ogłoszenia agencji towarzyskiej? Tłumaczy że facet lubi sobie pooglądać tak z ciekawości, jako przerwa w pracy. Ja wiem że większość facetów ogląda sobie panienki, nie przeszkadza mi to, przeszkadza mi że ogląda konkretne ogłoszenia, z numerami telefonów, stawkami itp. Na pewno nigdzie nie dzwonił ani nie korzystał, ale nie podoba mi się to Czy jestem przewrażliwiona?

:D

Ja myślę że źle kombinujesz. Dachówke możesz dać tańszą cementową - jej jakość jest porównywalna z ceramiczną. Ale pape należy dać najlepszą: to ona decyduje o szczelności dachu.

A propo wyjmowania z kontekstu to można i tak:

Ja myślę że źle kombinujesz. Dachówke możesz dać tańszą cementową - jej jakość jest ... najlepszą: to ona decyduje o szczelności dachu. ... warto dać tanią i prawdopodobnie kiepską folie czy papę