retrofood 30.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Trudno mi jednoznacznie odpowiedzieć - dla jednego będzie to dobrze, dla drugiego źle. Ja nie wierzyłam we własne prognozy, które niestety się sprawdziły - nie powiem, że jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Faktem jest również to, że pić trza umić, grać też trza umić i przegrywać trza umić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To ty myślisz, że ten dom miał projektanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ale w pozostalych 5 , w ktorych nie zapominam, to jest bardzo wygodne rozwiazanie, nic się wkoło nóg nie majta i jaja się nie tluką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.07.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ...nie grzeje się fundamentów 400-800 kWh na metr bieżący w sezonie grzeczym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 01.07.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Tak nawiasem mówiąc powiem Wam że humus ściąga sie głownie z powodu takiego że potem może się on przydać, bo jak przyjdzie kupować grunt orgraniczny to troche się zapłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.07.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 I teraz mam pytanie obniżyć cały dom, czy zostawić tak jak jest a podnieść ogród? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.07.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dzięki a jak Ci się chodzi po tych 4 schodkach, nie za dużo ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.07.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Pozdrawiam wszystkich i bardzo prosze o w miare szybki odzew, bo dziury w granicy dzialki juz sa, co prawda zabezpieczone, ale wkoncu ktos w nie wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.07.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Przeszlam przez szkoly publiczne i tylko milo je wspominam - i nauczycieli tez. Przyjaciol - pewno " niewlasciwych" - zdobylam tam na cale zycie. To na pewno były szkoły czy jednak domy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 04.07.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Beton wykonany na cemencie portlandzkim i dojrzewający w temperaturze + 20 ºC osiąga 100 % docelowej wytrzymałości na ściskanie po 28 dniach. W tej temperaturze po tygodniu taki beton osiąga około 70 % docelowej wytrzymałości na ściskanie. Można więc przyjąć, że w sprzyjających warunkach pogodowych i wystarczającej wytrzymałości betonu na ściskanie, po tygodniu dojrzewania betonu można przystąpić do murowania ścian na ławach betonowych. Należy pamiętać o pielęgnacji betonu, z którego wykonano ławy. Beton powinien być chroniony przed odparowywaniem wody. Ławy betonowe powinny być nawilżane przez minimum 3 dni od czasu ułożenia świeżej mieszanki betonowej. Jakieś nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 04.07.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kawitacja to nic innego jak urwanie materii, to próżnia sieje ferment w kawitowanej materii i zmienia jej właściwości !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.07.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Za tę cenę możesz mieć np. Plannję. Wg mojego kolegi dekarza bardzo dobra dachówka z górnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.07.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Chcialbym sie od kogos dowiedziec jak zrobic polke wolnostojaca tzn wiszaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Chcialbym sie od kogos dowiedziec jak zrobic polke wolnostojaca tzn wiszaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.07.2008 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 To może Cię ucieszy fakt, że na tym moim czarnym kominie z daleka widać ptasie odchody Patrz jakiego to mają cela kanalie, że w locie na komin trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2008 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 To może Cię ucieszy fakt, że na tym moim czarnym kominie z daleka widać ptasie odchody Patrz jakiego to mają cela kanalie, że w locie na komin trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.07.2008 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Futro (izolację termiczną ) się nie łyka. by była skuteczna, umieszcza się ją między źródłem a odbiornikiem, w tym przypadku powietrze + grunt. ściana postawiona na fundamencie jest bez wątpienia odbiornikiem. Gdybyś dom stawiał w Grecji, Afryce.................. Dlatego tam warto izolować od strony zewnętrznej .Ale u nas? To najwyższej klasy nieporozumienie. Powiem więcej :to ochrona interesów rynku instalacyjnego. , czyli lobby! perełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.07.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 A to czy kto co i jak uszkodzi to obawiam się, że mało jest zależne od kolejności prac. U mnie uszkadzali takie rzeczy że do glowy by mi nie przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 09.07.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 cofam te "niby dorosły, poważny" zachowujesz się jak smark ale jeżeli coś Ci dolega to pędem do lekarza, może da się uratować Miało być bez nicków, ale pewnie osobista wycieczka to była, więc zrozumiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts